Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Detaljen på Bianca Ingrossos nya bild skapar kaos hos fansen: "Herregud"

- 26/08/2019, 18:12 -

Det är Bianca Ingrossos fans som är i farten igen. Denna gång handlar det om hennes senaste bild där hon gör reklam för sitt sminkmärke CAIA Cosmetics. De stör sig nämligen på en liten detalj i bilden.

Bianca Ingrosso har haft en "lugnare" sommar än vanligt då hon valde att pausa några av sina sociala medier. Bland annat sin framgångsrika podd "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och sin Youtubekanal där hon vanligtvis uppdaterar flitigt. 

– Jag har inte ens lagt upp en bild på mig själv på Instagram under nästan hela sommaren och det har varit otroligt skönt. Jag känner verkligen bara för att vara ensam, baka laga mat och ta det lugnt, sa hon i sin senaste video. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso la upp en bild som verkligen engagerade fansen. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Men efter sommarens lediga dagar har arbetet dragit igång igen och Bianca har full rulle med både Wahlgrens värld, sociala kanaler, samarbeten och sitt sminkmärke CAIA Cosmetics. 

Fansen är som besatta av smink-produkterna och gång efter gång säljer allting hon lägger upp slut. 

Men var det inte lite sura miner också – så vore det ju inte Biancas fans. 

På sin senaste sneak peak-bild står Bianca nämligen med en tandborste i munnen. Och det rörde minst sagt upp känslor. 

Bianca Ingrosso
Förvirrade fans. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca har inte svarat på fansens kommentarer utan låter dem gå ovetandes. 

Någon mer som hamnade i lite blåsväder i veckan var vännen Alice Stenlöf. Detta efter att hon bjudit sina vänner på middag. 

Läs mer om det här.