Svenska Hollywoodfruar
Svenska Hollywoodfruar har säsongspremiär ikväll. - Foto: Stella pictures

Hollywoodfruarna Gunilla Persson och Åsa Vesterlund i storbråk: ”Ett monster”

I jubileumssäsongen av Svenska Hollywoodfruar är det flera välbekanta ansikten som dyker upp i rutan. De gamla rävarna Gunilla Persson och Åsa Vesterlund har ett lite skakigt förflutet och ilskan verkar minst sagt fortfarande ligga och puttra.


Ikväll kickar äntligen jubileumssäsongen av Svenska Hollywoodfruar igång och vi får bland annat följa veteranerna Gunilla Persson och Åsa Vesterlund. 

Det blir dock inte ett kärt återseende när de inser att de båda ska vara med i programmet. Det var nämligen under inspelningen av Svenska Hollywoodfruar 2015 som det skar sig ordentligt mellan Åsa och Gunilla. 

Det som blev startskottet för det stora bråket var när Gunilla kallade Åsas väninna för fet. Efter att Åsa brusade upp mot Gunilla under en middag gick Gunilla till motangrepp. 

– Jag hoppas verkligen att du snart får ditt barn så du blir glad någon gång, sa Gunilla till Åsa, som under den tiden kämpade för att bli gravid. 

Kastade glas med vatten

Det slutade med att Åsa kastade ett glas med vatten på Gunilla och lämnade sedan bordet. 

I kvällens avsnitt möts de två fruarna under en lunch och stämningen dör direkt. 

– Det är jättetråkigt, här är man fyra vänner och skrattar och har kul. Sen kommer ett monster in, säger Gunilla Persson. 

Det är minst sagt fortfarande dålig stämning mellan Gunilla och Åsa efter deras storbråk 2015. Bildkälla: Viafree

”Ingen drama-free season” 

Nyheter24 träffade Åsa Vesterlund på en pressträff tidigare i veckan och då sa hon att den nya säsongen kommer att bli den bästa säsongen hittills.  

– När jag och Gunilla är med blir det alltid drama. Så jag tror inte att det här blir en drama-free season, säger Åsa Vesterlund till Nyheter24. 

Hon menar att när man signar upp och gör en realityserie får man leken tåla. 

– Det jag säger det menar jag. Jag säger saker som jag känner i stunden och så får man be om ursäkt sen. Man är ju bara normal. Man gör fel, ber om ursäkt och går vidare. Jag ångrar inget jag gör, säger Åsa. 

Säsongspremiär för Svenska Hollywoodfruar är ikväll 21:00 på TV3, Viaplay och Viafree. 

Se Nyheter24:s intervju med Åsa Vesterlund i klippet ovan! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.