Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Minns du kärlekssåpan där PH-deltagarna träffades för första gången?

- 28/08/2019, 11:35 -

Nästa vecka går Paradise Hotel av stapeln och publiken är taggade till tänderna. Men någonting inte alla vet är att Matilda Isaacs och Jesper Bengtsson stött på varandra tidigare.

Snart är det äntligen dags för en ny, brännhet säsong av Paradise Hotel och årets säsong utlovas vara en av de absolut värsta hittills. 

Under pressträffen var det två kvinnliga deltagare som grät och några av de manliga profilerna förklarade att "det hänt saker som vissa ångrar". 

En av deltagarna som kommer att stå för en hel del drama, Jesper Bengtsson, 23, återvänder till programmet för att ta revansch efter förra säsongens finaldrama. Då kastade nämligen hans partner, Hannah ”HK” Klostermann, 21, glaskulan i marken och gick hem med alla pengar.

Jesper Bengtsson
Jesper Bengtsson återvänder till en ny säsong av Paradise hotel. Bildkälla: Jessica Gow/TT

– Jag kan inte nämna allt som hänt och jag hoppas att allt inte kommer med heller, sa Jesper till Nyheter24 under pressträffen.

Sågs första gången i kärlekssåpa

Men det inte alla vet är att Jesper varit med i ett annat program innan sin Paradise Hotel-debut förra året. 

Nämligen kärleksprogrammet "Temptation Island".

Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. För paren bor nämligen inte med varandra. På ön befinner sig nämligen runt 20 stycken singlar som kommer att dejta och spendera väldigt mycket tid med paren. Paren splittas upp och tjejerna och killarna kommer att tvingas bo på olika håll under 24 dagars tid – omgiven av frestelse. 

Med i programmet var även Marcelo Peña som var där med sin dåvarande flickvän Annica Englund.

Temptation Island
Jesper och Marcelo har båda varit med i Temptation Island.

En annan av deltagarna som var med i samma program är Matilda Isaacs som var där som en av singeltjejerna. Även Jennifer Karlsson var med i samma säsong. 

Temptation Island
Singeltjejerna i Temptation Island. Jennifer längst upp till vänster och Matilda tredje till vänster längst upp.

Nu ses gänget i samma säsong av Paradise Hotel – och som vanligt utlovas kaos. 

Såg du Temptation Island?