Därför slutar Bianca Ingrosso med sina P-piller

Det är i sin senaste video som Bianca Ingrosso berättar en rad hemligheter om sig själv.Bland annat berättar hon varför hon nu väljer att sluta äta P-piller.


Bianca Ingrosso kör minst sagt på med sin Youtubekanal för tillfället – och hennes fans älskar det.

Hon har under loppet av några dagar publicerat en rundtur i sin lägenhet, en kläd-haul och en video där hon berättar en rad "ytliga saker" om sig själv. 

– Jag hoppas verkligen inte att någon gjort denna typ av video tidigare för jag kom på den här idén helt själv, säger hon medan hon börjar att sminka sig och visa upp sina CAIA-produkter. 

Några av de saker Bianca berättar är bland annat att hon älskar apelsiner, att hon snozar tre timmar varje morgon, att hon inte tycker om att ha hår på kroppen samt att hon nu ska sluta äta P-piller. 

Bianca ska nu börja följa appar istället för att äta p piller.Bildkälla: Stella pictures

– Jag ska sluta gå på P-piller för att jag inte kan gå på p piller. Det spelar ingen roll vilka det är. Jag mår fysiskt och psykiskt dåligt så antingen ska jag börja på natural cycles eller så ska jag börja följa en app där man kan skriva in om man är vätskefylld, hur man mår och så vidare. Så man kan följa sin ägglossning, berättar hon .

– Jag uppmanar ingen till att göra som jag gör men jag säger bara att det fungerar för mig, avslutar hon. 

I kommentarsfältet är det många fans som frågar vad status är mellan Bianca och exet Phillipe Cohen men det har Bianca ännu inte uttalat sig om. 

Natural Cykles använder du genom att du dagligen mäter din temperatur för att kolla om du har ägglossning. Mätningen fungerar dock inte om du mår dåligt, är bakfull, har sovit sämre än vanligt eller reser mellan olika tidzoner eller klimat. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Äter du P-piller?
Tack för din röst!