Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför stoppades orgien i årets Paradise Hotel

- 02/09/2019, 14:24 -

Det är när Jesper Bengtsson gästar Power Hit Radio som han berättar en rad smaskigheter som hänt inne i årets Paradise Hotel. Bland annat berättar han om en fyrkant, svartsjuka, drama samt en orgie som stoppades.

Årets Paradise Hotel spås bli en av de mest urflippade säsongerna någonsin. Publiken kommer att få se starka karaktärer, drama, tårar, kärlek och massor av sex i denna säsong. Och lite av det här berättar nu Jesper Bengtsson om i Power Hit Radio med Erik Myrlund och Daria Koria

Han får nämligen frågan huruvida han har sex i huset i år eller inte.

Paradise Hotel
Årets säsong av Paradise Hotel kommer tydligen att slå många rekord. Bildkälla: TV3

– Jo det blir ju så... håll för öronen nu mormor men, jag hade sex med två olika tjejer men under ett och samma tillfälle. Jag och Marcelo hade en fyrkant, men sedan blir det så att jag bestiger båda de här klipporna ensam, skrattar Jesper. 

– Det var mycket alkohol och ganska grisigt. Men det var kul och vi garvade åt det efter, tillägger han. 

Men det var långt ifrån allt som hände när det kommer till sex med flera inblandade. 

Jesper fortsätter med att berätta att det en kväll var nära att bli en orgie mellan alla i huset. Men i sista sekunden så stoppades det hela. 

– Det var en av tjejerna som satt ned foten och sa 'men vafan håller vi på med det här är inte ok'. Men det är mycket sex, det är mycket drama och mycket känslor. Folk älskar varandra och vill till och med ha barn med varandra, så ni har mycket framför er den här säsongen, säger Jesper i Power Hit Radio. 

Se hela intervjun i spelaren ovan. 

Här kan du följa Power Hit Radio för fler roliga intervjuer och nyheter.