Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kisskaos och sönderslaget rum efter Paradise Hotels första parceremoni

- 04/09/2019, 15:12 -

Det har minst sagt varit en rungande premiärvecka av årets Paradise Hotel. Drama, svartsjuka, svek, starka känslor och sex har tittarna fått bevittna efter de första dagarna på hotellet. VARNING FÖR SPOIL!

Vilken premiärvecka. Vilka karaktärer. Vilket spel. Och vilka känslor. 

Första veckan i årets Paradise Hotel har sannerligen levererat mycket av allt. Deltagarna inne i lyxhuset har redan börjat spela, pakta och bli kära i varandra. 

Första veckan har i sedvanlig ordning också bidragit till att en av deltagarna fått lämna efter en nervkittlande parceremoni – och det hela slutade med att Louise Eriksson fick lämna.

Paradise Hotel
Fredrik Olsson fick avgöra vilken av tjejerna som skulle få stanna. Bildkälla: Viafree

Men det gjorde hon inte obemärkt, kan man säga...

Efter att ha blivit bortvald av Fredrik Olsson berättade Louise att hon kände sig sviken och ledsen. Medan resten av gänget satte igång kvällens fest skulle Louise gå och packa sina väskor. 

Men det var då känslostormen svepte in – och hon löpte amok. 

Inne på rummet bröt hon av flera av Fredriks glasögon, slog sönder saker, skrev "Fuck you" på spegeln och slutligen – så kissade hon i hans skor. 

Paradise Hotel
"Jag blev så jävla arg och besviken", säger Louise. Bildkälla: Viafree

– Din fucking looser, sa hon efteråt. 

Men på pressträffen berättar Louise att hon idag ångrar sig. 

– Ja jag ångrar det. Jag fick ett vredesutbrott och tog sönder hans glasögon och kissade i hans skor. Och nej jag har inte sett reaktionen ännu, men jag kan tänka mig att han inte är sådär jätteglad på mig, sa hon till Nyheter24

Då Paradise Hotel släpps klockan 15.00 på Viafree så väljer Nyheter24 att i samråd med kanalen släppa artiklar som handlar om avsnitten. 

Har du sett veckans Paradise Hotel?