Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så såg Josefin Capllonch ut innan plastikoperationerna

- 09/09/2019, 15:51 -

Kände du också igen bombnedslaget Josefin Capllonch Paradise Hotel? Det är inte så konstigt. Hon har nämligen varit med i TV förut. Hon har även blivit omskriven för alla sina operationer.

Det var förra årets upplaga av Paradise Hotel som bombnedslaget Josefin Capllonch, 31, steg in. Och det gjorde hon inte obemärkt. 

Josie skapade minst sagt TV-historia och rubrikerna blev många. Tittarna kände snabbt igen henne då hon tidigare varit med i programmet Love Island. 

Josefin
Josefin är en av deltagarna i årets Paradise Hotel. Men hon har tidigare varit med i Love Island Sverige. Bildkälla: TV4Play

Josefin arbetar som glamourmodell, fitnessinstruktör och toppless-servitris i Australien. Men utöver det har hon även ett stort intresse. 

Hon berättade i sitt PH-intro att hon är beroende av plastikoperationer och att hon idag opererat brösten två gånger, gjort ett brazilian buttlift, lagt in fillers i läppar, käkar och kindben. Sammanlagt har hon spenderat flera hundra tusen på operationerna. Detta har blivit omskrivet av utländska medier, bland andra Daily Mail. 

Nyhetssajten The Daily Mail har skrivit om Josefins alla operationer. Bildkälla: Skärmdump Daily mail
Josie
Lika vacker då som nu. Bildkälla: Skärmdump Daily mail

Rykten säger att vi kommer att få se den färgstarka Josie i TV-rutan inom en snar framtid igen. 

Och vi kan bara hoppas på att det stämmer. 

Har du gjort någon plastikoperation?