Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så såg Josefin Capllonch ut innan plastikoperationerna

- 09/09/2019, 15:51 -

Kände du också igen bombnedslaget Josefin Capllonch som klev in i kvällens Paradise Hotel? Det är inte så konstigt. Hon har nämligen varit med i TV förut. Hon har även blivit omskriven för alla sina operationer.

Det är i kvällens avsnitt av Paradise Hotel som bombnedslaget Josefin Capllonch, 31, stegar in. Och det gör hon inte obemärkt. 

Enligt rykten kommer blondinen från Göteborg att skapa historia i årets upplaga av tittarsuccén och hur det kommer sig, det berättade hon lite om i Power Hit Radio. 

– Ja, jag är med i en fyrkant. Men det är bara början, sa hon. 

Josefin
Josefin är en av deltagarna i årets Paradise Hotel. Men hon har tidigare varit med i Love Island Sverige. Bildkälla: TV4Play

Josefin arbetar som glamourmodell, fitnessinstruktör och toppless-servitris i Australien. Men utöver det har hon även ett stort intresse. 

Hon berättar i sitt PH-intro att hon är beroende av plastikoperationer och att hon idag opererat brösten två gånger, gjort ett brazilian buttlift, lagt in fillers i läppar, käkar och kindben. Sammanlagt har hon spenderat flera hundra tusen på operationerna. Detta har blivit omskrivet av utländska medier, bland andra Daily Mail. 

Nyhetssajten The Daily Mail har skrivit om Josefins alla operationer. Bildkälla: Skärmdump Daily mail
Josie
Lika vacker då som nu. Bildkälla: Skärmdump Daily mail

Josefin var även med i Love Island 2018. Men det blev en kort vistelse och ingen kärlek för Josefin. Utan nu testar hon istället lyckan i Paradise Hotel. 

Än så länge vet vi inte om det uppstår kärlek. Men sexuell kemi – det vet vi redan att det kommer att bli. Och enligt rykten så kommer denna donna att skapa historia i årets säsong. 

Paradise Hotel ser du måndagar – onsdagar på TV, Viafree och Viaplay. 

Har du gjort någon plastikoperation?