Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

retas Kylie Jenner av systrarna Kim, Khloe, Kendall och Kourtney

- 09/09/2019, 16:55

Att leva med många syskon är för det mesta riktigt roligt – men de kan också vara en pina ibland. Fråga bara Kylie Jenner – nu berättar hon om hur hon blir retad av Kim, Khloe, Kendall och Kourtney.

Alla som har syskon vet att kärleksfulla ret är något som hör till. Den superkända familjen Jenner-Kardashian är inget undantag – och Kylie Jenner, 22, är den som får allra mest ret riktat mot sig...

Alla systrarna är rika som troll – supermodellen Kendall Jenner är god för 289 miljoner kronor, Kourtney Kardashian ruvar på 338 miljoner kronor, Kim Kardashian är god för 3,2 miljarder kronor och Khloé Kardashian sitter på 386 miljoner kronor. 

Kylie Jenner
Kylie Jenner blir retad av sina systrar...Bildkälla: Stella Pictures.

Men rikast av alla är alltså Kylie – hon är god för galna 9,6 miljarder kronor. Det är främst hennes otroligt framgångsrika sminkmärke Kylie Cosmetics som drar in de stora pengarna, och det ansedda affärsmagasinet Forbes utnämnde henne till årets "self-made" miljardär. 

Det är just Kylies pengar som hon blir retad för. 

– När vi pratar i vår gruppchatt om var vi ska resa någonstans så skriver alla "Kylie? Du kommer betala för det?", berättar hon i Ellen DeGeneres talkshow. 

– Men de är alla väldigt stolta över mig, det är jag säker på, skrattar Kylie vidare, skriver People.