Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nina Glimsell attackerad av okänd man – fick hjälp i sista sekund

- 10/09/2019, 12:43 -

Det var under tisdagsnatten vid ett-tiden på natten som Nina Glimsell var på väg hem från en vän. Plötsligt blev hon attackerad av en man som försökte förgripa sig på henne. Räddningen blev en annan man som hon nu efterlyser.

Det var under gårdagskvällen som Paradise Hotel-profilen Nina Glimsell var på hem från sin vän Josie Capllonch.

Klockan var omkring ett på natten och hon befann sig kring Medborgarplatsen då en främmande man plötsligt cyklar ikapp henne och försöker att förgripa sig på henne. Nina ringde snabbt polisen vilket inte avskräckte mannen alls. 

Hon skrek då allt hon hade vilket en annan man som arbetade med att spola gatorna då hörde. Han stannade, Nina fick hoppa in i hans arbetsbil samtidigt som att han gick ut för att prata med förövaren som då blev allt mer aggressiv. Vid denna tidpunkt hade Nina polisen i telefonen som var på väg till platsen. 

Händelsen slutade med att mannen kunde gripas på plats av polis, men nu efterlyser Nina mannen som hjälpte henne. 

– Jag har anmält det här och hoppas på rättegång. Jag vet inte varför polisen inte tog in honom som vittne, men jag undrar nu om det är någon som känner denna man eller vet vem han kan vara då han räddade livet på mig. Hade det inte varit för honom vet jag inte vad som skulle kunna hänt.

Nina Glimsell
I en video på sin Instagram ger Nina en beskrivning av mannen som räddade henne. Bildkälla: Nina Glimsell Instagram

– Vet ni någon som spolade gatan vid Medborgarplatsen klockan 01.00 under tisdagen den nionde september, snälla hör av er. Jag tror att det kan ha varit företaget PEAB, säger hon. 

Hon avslutar med en vädjan till sina följare:

– Och sen vill jag även säga en till sak som polisen även sa till mig. Om ni blir påhoppade – skrik allt vad ni kan. Det räddade mig den här gången och det kommer att kunna rädda fler, avslutar Nina. 

Vet du vem mannen kan vara? Hör av dig till Nina på Instagram Här. Eller skriv till tips@nyheter24.se