Paow
Paow väljer nu att göra en stor förändring. - Foto: Kattpaow Instagram

Så ser Paow ut efter nya ingreppet: "Tömmer ut allt"

Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson har valt att göra en stor förändring när det kommer till sitt utseende. Nu berättar hon om valet.


Bloggerskan och dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 25, har genom åren öppet berättat om sitt mående. Den som har följt hennes blogg eller sociala medier vet att det inte bara är kändisfester och en perfekt yta som gäller för profilen.

År 2017 berättade Paow att hon uppsökte psykakuten. Detta efter att hon vaknat i panikångest och skrikgråtit i kudden. Och den senaste tiden har inte heller varit så bra för profilen.

I ett inlägg på sin Instagram berättar Paow om den uppförsbacke hon har levt i. Inget har blivit som hon tänkt.

"Det här har varit den värsta sommaren i mitt liv", skriver hon.

Paulina "Paow" Danielsson väljer att berätta om den svåra tiden. Bildkälla: Stella Pictures.

BRÅK MED FAMILJ OCH VÄNNER 

Paow berättar sedan om det som har varit extra motigt under året.

"En abort med svåra komplikationer, en spiral som suttit fel, bråk med familj och vänner, problem med min ekonomi på grund av ångest som gjort att jag inte kunnat sköta mitt jobb som är min enda inkomstkälla som man tyvärr inte kan sjukskriva sig ifrån. Ett sexuellt övergrepp som jag verkligen inte är redo att prata om än", skriver hon.

Paulina "Paow" Danielsson har inte haft ett lätt år. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Paows älskade katt dog nyligen också, vilket bara har ökat ångesten och sorgen för profilen. Dessutom hade Paow glömt att betala kattens försäkring så alla hennes pengar har gått till sjukhusräkningen för katten.

Men livet fortsätter och Paow berättar på sina sociala medier att hon ska försöka ta tag i saker nu. En av de sakerna var att tömma sina läppar från fillers. 

– Jag har även börjat tömma mina läppar på fillers, och det är inte för att jag är missnöjd utan för att jag vill helt enkelt. Jag vill ha mina gamla läppar tillbaka, mest för att jag vill ändra mitt utseende på nåt sätt då jag tycker det kan vara kul, säger hon. 

Paow visar upp resultatet efter att ha tömt sina läppar. Bildkälla: Paow.se

Paow är en i raden av kändisar som väljer att tömma sina läppar från fillers. Även Jasmine Gustafsson och Nina Glimsell har gjort det. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!