Katie Jordan Price
Katie "Jordan" Price har gjort en hel del skönhetsingrepp – nu reagerar hennes fans. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fansen i chock efter nya bilderna på Katie Price: "Åh nej – varför?!"

Den brittiska glamourmodellen Katie "Jordan" Price har under året genomgått omfattande plastikkirurgi över hela nyllet och kroppen. Nu visar hon upp resultatet – och fansen är i chock.


När Katie Price var 18 år gammal slog hon igenom som glamourmodell i hemlandet England. Året var 1996, och under namnet Jordan så prydde hon den ena tidningen efter den andra.

Idag har Katie hunnit fylla 41 år och har under åren gjort karriär som tv-personlighet, modell, designer och influencer. På Instagram har Katie idag över två miljoner följare – och det är även där som hennes fans nu reagerar på den förändringen hon har gjort med sitt utseende...

Under sina 24 år i rampljuset har Katie gjort flertalet skönhetsoperationer – ansiktslyft, rumpförstoringar, fettsugningar, näsoperationer och bröstförstoringar är bara några av de ingrepp som hon har hunnit med. 

Katie "Jordan" Price år 2004. Bildkälla: Stella Pictures.

Läckte var från sår 

Dessutom har hon lagt över en miljon kronor på helt ny tänder. Hon gör även fillers i läpparna och mängder av Botox.

I slutet av augusti åkte Katie till Turkiet för att fixa till sitt ansiktslyft som inte läkte som det skulle. Enligt Daily Mail var hon då svullen och det läckte var från stora sår. Förutom att ordna till det misslyckade ansiktslyftet så lyfte hon även ögonen, ögonlocken, rumpan och fettsög magen.

Katie Price i Turkiet i april tidigare i år efter att hon gjort flera skönhetsingrepp. Bildkälla: Stella Pictures.

Fansen i chock: "Varför?!"

På Instagram har Katie under den senaste tiden visat upp det nu läkta ansiktet – och resultatet har alltså chockat hennes fans. 

Katie Price ser rätt annorlunda ut nu. Bildkälla: Stella Pictures.

Några av reaktionerna lyder:

"Åh nej Katie! Varför??? Ditt ansikte ser helt uttänjt ut"

"Herregud ditt ansikte är så ojämnt. Vad hände?"

“Att fixa till sig är helt okej, men av det jag såg har du gått alldeles för långt”

“Du ser ut som en vaxdocka”

“Du var så vacker innan alla skönhetsingrepp”

“Jag är i chock”

“Du börjar se ut som Michael Jackson”

Katie själv verkar i alla fall glad över sitt nya utseende – och härligt är väl det!

I klippet ovan kan du se mer av Katie Prices förvandling.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.