Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skådespelarstjärnan Thomas Middleditch avslöjar: "Jag är swinger"

- 19/09/2019, 13:29 -
Thomas Middleditch och hans fru Mollie är swingers.

Thomas Middleditch och hans fru Mollie är swingers.

Stella Pictures.

Skådespelarstjärnan Thomas Middleditch berättar i en intervju med Playboy att han och hans fru Mollie är swingers  – och alltså ägnar sig åt partnerbyte. – Det har räddat vårat äktenskap, säger Thomas.

Skådespelaren Thomas Middleditch, 37, känner de flesta igen från HBO-serien "Silicon Valley" men han har även synts i “Godzilla: King of the Monsters". 

I en intervju med Playboy avslöjar nu Thomas både det ena och det tredje om sitt liv med sin fru, kostymdesignern Mollie Gates. 

Efter att paret gifte sig år 2015 så la Thomas korten på bordet.

 – Efter bröllopet så sa jag typ "Mollie, jag är ledsen men vi måste bli lite otraditionella här. Istället för att be mig dra åt helvete och sticka så sa hon "Låt oss lösa det här". Om jag ska vara ärlig så har swinging räddat vår äktenskap. Jag vet inte hur mycket jag kan säga för jag vill inte att min fru ska bli arg på mig, säger han till Playboy.

Thomas och Mollie
Först efter bröllopet så berättade Thomas att han ville swinga. Bildkälla: Stella Pictures.

Vill ha sex med fans 

Thomas utesluter inte heller att ha sex med ett fan – men det ställer sig hans fru något mer tveksam till.

– Det är lite knepigt, för Mollie har inte fans på det sättet och så får hon se hur det är för mig. Jag säger typ "kom igen, vad tror du om den här tjejen som helt uppenbart gillar mig?", och då säger Mollie "Ja, hon är sugen på dig – men var passar jag in?". Det är ett minfält. Min första prioritet är Mollie. Allt som händer måste skötas av drottningen, säger han till Playboy, skriver Page Six