Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ännu en deltagare har fallit för Marcelo i årets Paradise Hotel

- 18/09/2019, 19:16

Marcelo Peña sätter minst sagt hjärtan i brand i årets Paradise Hotel. Först ut var Camilla Skallebarg. Men nu har även en till deltagare börjat falla som en fura.

Årets Paradise Hotel har redan kommit att bli en av de mest urflippade säsongerna någonsin. Publiken har fått se starka karaktärer, drama, tårar, kärlek och massor av sex.

Paradise Hotel
Årets Paradise Hotel spås slå flera rekord. Bildkälla: Viafree

En av dem som redan första veckan gav ett stark intryck i rutan var Camilla Skalleberg. Och redan första veckan fick hon väldigt starka känslor för en annan deltagare – nämligen Marcelo Peña

– Jag tycker verkligen om dig. Och skulle uppskatta om du inte gjorde någonting med någon annan, sa Camilla snabbt till Marcelo som inte riktigt besvarade hennes känslor. 

Men Camilla är långt ifrån den enda som fått sitt hjärta satt i brand. Denna vecka har tittarna även fått se en annan deltagare börjat falla för Peña – nämligen Josie Capllonch. Och Josie och Marcelo har både delat fraser, kyssar och säng. 

Josie
Josie fäller ett par tårar i kvällens Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Josie berättar i sitt intro att hon är med i Paradise hotel för att ha kul och roa sig. Men i veckans sista avsnitt fick tittarna se hennes tårar då Marcelo riskerade att åka ut.

– Jag gråter för att jag inte vill att Marcelo ska åka ut..... fan också. Så här skulle det ju inte bli, säger Josie i avsnittet. 

Hur parceremonin slutar – det ser du onsdag klockan 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.