Paradise Hotel
Josie är en av de mest färgstarka människor vi någonsin skådat i Paradise Hotel. - Foto: TV3

Därför opererade Josie Capllonch om sig igen efter Paradise Hotel

Det var efter att ha sett sig själv i Paradise Hotel som Josie Capllonch valde att för tredje gången operera en viss kroppsdel.


Förra årets säsong av Paradise Hotel bjöd minst sagt på mycket av allt – redan. 

Tittarna fick redan första veckan se drama, svartsjuka, spel, pakter, ilska, utbrott, kärlek och sex. Och sämre blev det inte när Josie Capllonch, 32, klev in. 

Josie har redan skapat historia i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Andra kvällen deltog hon i den ökända fyrkanten och har utöver det rört om i grytan ordentligt.

Men det var många som kände igen Josie sedan tidigare när hon stegade in på hotellet. Detta på grund av att hon både varit med i Love Island – samt att hon blivit omskriven av internationella sajter såsom Daily mail. Josie har bland annat blivit uppmärksammad på grund av sitt beroende av plastikoperationer och hon har idag lagt hundratusentals på att förändra sitt utseende. 

Idag har hon opererat bröst och näsa, gjort ett brazilian buttlift, lagt in fillers i läppar, käkben och kindben. 

Nyhetssajten The Daily Mail har skrivit om Josefins alla operationer. Bildkälla: Skärmdump Daily mail

Men efter sitt deltagande var det dags igen. 

När Josie såg sig själv i de så kallade synkarna där deltagarna sitter ensamma och pratar med kameran insåg hon hur stora bröst hon egentligen hade, det berättar hon om i Expressens Q/A med Ellinor Svensson

– Ja ojdå. Jag såg bara mina bröst, De var ju alldeles för stora och de var ju skittunga. Förstår inte hur jag kunde ha de där i min kropp när de är så tunga. Så nu har jag krympt dem och lyft den. De satt ju där nere och hängde och slängde, så detta blev tredje gången gillt för brösten, säger hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.