Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Josie Capplonch : "Därför gick jag ned i vikt inne i Paradise Hotel"

- 19/09/2019, 12:42 -

Josie Capplonch berättar för Expressen hur det är att vara med i Paradise Hotel. Bland annat att man kan bli avstängd från baren, att känslorna förstärks samt om deltagarnas kostvanor där inne.

Det är få som egentligen kan föreställa sig hur det är att vara inlåst på ett lyxhotell, utan kontakt med omvärlden, ingen mobiltelefon, kameror överallt och en konstant resa över att behöva åka hem och förlora spelet.

Många deltagare har berättat att de får leva under väldigt bra omständigheter med bra sängar, bra mat, stöd från produktionen och så vidare. 

Men vad dricker och äter man egentligen inne på hotellet?

När det kommer till baren blir deltagarna serverade mestadels drinkar i olika smaker. 

Josie
Josie gick omedvetet ned i vikt inne på hotellet. Bildkälla: Viafree

– Det är typ groggar, berättade Jennifer Karlsson under en frågestund på Instagram. 

– Jag hatar drinkar så jag hade en deal med barntendern så han kom ut i smyg med vitt vin till mig, berättade Anna Pankova i podden "I sanningens namn". 

– Men gällande maten och hur man lever... så ja, jag gick ju upp nio kilo där inne. Jag hade ju inte mått så bra innan och var väldigt väldigt smal när jag klev in så det var nästan bara bra, berättade Anna. 

Men någon som det blev tvärtom för inne på hotellet. Det var Josie Capplonch. Hon gick nämligen omedvetet ned i vikt, vilket hon berättar om i Expressens Q/A. 

Josie
"Jag älskar Champagne" har Josie berättat flertalet tillfällen inne på Paradise Hotel. Bildkälla: TV3

– Det finns inget snacks. Man äter tre mål om dagen och har det som rutin. Och istället för massa Champagne så drack jag i princip vodka. Så jag gick ju för tusan ned i vikt inne på hotellet, berättar hon.