Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña bekräftar : ”Har gamla fanbilder med flamman Emilia"

- 19/09/2019, 14:45 -

Bloggbevakning nosade nyligen upp att Marcelo Peñas, 29, senaste tjej Emilia Wahlund, 19, har följt Marcelo på sociala medier sen lång tid tillbaka. Nu bekräftar han att Emilia var ett stort fan redan när hon var tolv år. ”Det finns fan-bilder” berättar han.

Dokusåpa-hunken Marcelo Peña, 29, är superaktuell med både medverkan i senaste säsongen av Paradise Hotel och Live Date. 

Hans relationer har minst sagt haft en tendens att skapa rubriker. Under sommaren syntes han flitigt med Gävle-tjejen Emilia Wahlund, 19. 

Marcelo har tidigare berättat för Nyheter24 att de träffades ganska snabbt efter att han kom hem från inspelningen av Paradise Hotel. 

– Det kanske var lite för fort. Vi har dejtat till och från. Det känns bra, hon är en grym tjej. Men vi har båda valt att inte låsa oss, sa Marcelo Peña till Nyheter24 då.

Marcelo Pena och Emilia Wahlund
Marcelos flamma Emilia Wahlund har varit ett fan sedan hon var 12 år gammal. Bildkälla: Instagram/emiliawahlund

"Har vetat det länge"

Bloggbevakning avslöjade för ett par dagar sedan att det ser ut som att Emilia Wahlund följt Marcelo på sociala medier under flera års tid. 

Det finns nämligen en kommentar på Marcelos gamla blogg från en Emilia Wahlund. Och om man kikar så finns det bara en Emilia Wahlund i Gävle. Detta skulle då betyda att Emilia var 12 år då hon kommenterade på Marcelos blogg första gången. 

Kommentar Marcelos blogg
Skärmdump från Marcelos blogg. Bildkälla: Marcelos blogg

På en pressträff för programmet Live Date som Marcelo ska medverka i under hösten bekräftar han att det stämmer. 

– Det värsta är att jag har vetat det där länge men jag har inte velat säga någonting. Jag tänkte att jag kanske skulle gå ut med det som en rolig grej, men folk har skrivit skit och så, säger Marcelo till Nyheter24. 

Marcelo Pena och Emilia Wahlund
Denna bild på Marcelo Peña och Emilia Wahlund togs på Gröna Lund under en fan-träff år 2012. Bildkälla: Privat/Marcelo Peña/Emilia Wahlund

”Det är gulligt” 

Marcelo avslöjar att det även finns gamla fan-bilder på Emilia. 

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, säger Marcelo. 

Se Nyheter24:s intervju med Marcelo Peña i klippet ovan! 

Vill du läsa mer om Marcelos relation med Emilia Wahlund kan du göra det här!

Programmet Live Date har premiär måndag 23 september LIVE 19:00 exklusivt på Viafree.