Paows nya flirt: "Har tyckt om honom förut"

Paulina "Paow" Danielsson har tagit upp bekantskapen med en gammal flamma. "Har tyckt om honom".


Bloggerskan och tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, har genom åren öppet berättat om sitt mående. Den som har följt hennes blogg eller sociala medier vet att det inte bara är kändisfester och en perfekt yta som gäller för profilen.

År 2017 berättade Paow att hon uppsökte psykakuten. Detta efter att hon vaknat i panikångest och skrikgråtit i kudden. Och den senaste tiden har inte heller varit så bra för profilen.

Paow har gått igenom en väldigt jobbig tid. Bildkälla: Stella Pictures

"En abort med svåra komplikationer, en spiral som suttit fel, bråk med familj och vänner, problem med min ekonomi på grund av ångest som gjort att jag inte kunnat sköta mitt jobb som är min enda inkomstkälla som man tyvärr inte kan sjukskriva sig ifrån. Ett sexuellt övergrepp som jag verkligen inte är redo att prata om än", skrev hon ut på sin blogg. 

På det så har Paows älskade katt Madikken dött, vilket orsakat en svår sorg hos henne. 

Paow berättade om sin sorg på bloggen. Bildkälla: Paow.se

Men nu börjar det komma lite ljusare tider för Paow. Hon berättar på bloggen att hon alltid mår bättre på hösten och att årstiden kommit med en hel del roliga grejer. 

"Alltså jag har verkligen haft VÄRLDENS bästa dag idag. Allt har gått rätt, har vart på ett JÄTTE roligt möte. Jag har bloggat en del, jag har tränat, lagat matlådor, träffat pappa, och till och med kört en timmas yoga. Och städat det sista, det var ju ändå sjukt mycket att organisera och fixa innan då jag bytte rum"

Hon har även tagit upp relationen med en gammal flamma.

"För vissa kanske det låter som en vardag. Men för mig som vissa tillfällen kan tycka det är jobbigt att duscha så känns det här sjukt bra. Ska ju även börja ta tag i träningen lite smått nu, det ger mig så mycket energi och jag mår SÅ mycket bättre. Har även börjat skriva lite med en kille som jag tyckte om förut, så ja. Den där VOODOO grejen kanske funkade haha", skriver hon

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!