Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexkaos i Paradise Hotel: "Två på samma gång"

- 23/09/2019, 18:17 -

Årets Paradise Hotel-säsong har redan slagit många rekord och ikväll kommer ett till att slås. "Ingen får veta detta".

Det är få som egentligen kan föreställa sig hur det är att vara inlåst på ett lyxhotell, utan kontakt med omvärlden, ingen mobiltelefon, kameror överallt och en konstant oro över att behöva åka hem och förlora spelet.

Men årets deltagare har sannerligen levt livet till fullo inne i huset och redan har flertalet rekord slagits inne på hotellet. 

Bland annat fick tittarna beskåda den första fyrkanten i svenska Paradise Hotel – någonsin. 

Den omtalade fyrkanten i Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Men där tog det inte slut. 

Under måndagens avsnitt blir det ett ordentligt sexkaos då Marcelo Peña och Josefin Capllonch hade lite raj raj i den så kallade "sexgungan" för att sedan avsluta kalaset i sängen. 

Marcelo och Josie
Marcelo och Josie hade kalas i gungan. Bildkälla: Viafree

Efter att de två profilerna samt resten av gänget hade somnat vaknar de till ljudet av att Camilla Skalleberg kliver in på rummet. 

– Vart är Marcelo? Jag vill vara med Marcelo, säger hon med gråten i halsen. 

Det hela slutar med att Marcelo och Camilla körde en efterfest mellan lakanen – strax efter att han precis gjort samma sak med Josie. 

Camilla som inte har någon aning om att fler i huset haft sex gratulerar sig själv till "husets första sex". Trots att det både varit fyrkanter och annat skoj där inne.