Gunilla berusad under inspelningen – kallar Siv Cotton för en drinker

Gunilla Persson suger i sig ett par glas Champagne under en danssession i kvällens Svenska Hollywoodfruar. Det hela slutar med att hon blir en aning på pickalurven och kallar då Siv Cotton för "en drinker". Detta skapar starka reaktioner.


Äntligen har en ny säsong av Svenska Hollywoodfruar dragit igång och vi kommer återigen få följa Maria MontazamiGunilla PerssonSiv CottonÅsa Vesterlund och Elena Belle i vardagen – som präglas av lyx och flärd.

När Nyheter24 träffade Maria Montazami på NENT:s höstpresentation vid Grand Hotel i Stockholm, så berättade hon att vi har en liten annorlunda säsong att se fram emot.

– Nu är det lite mer chill. Vi kan prata om saker, vi kan skratta, men vi kan ändå bråka och kanske reda ut saker som vi kanske har ifrågasatt när det gäller varandra, berättade Montazami till Nyheter24.

Redan i kvällens avsnitt kommer tittarna att få se saker de inte sett tidigare i programmet. Denna gång är det nämligen Montazami som är värdinna för den så kallade "övernattningen". Och dagen/kvällen till ära är det cowboy-tema.

– Det blir skumpa, cowboys och dans, säger Maria.

Och skumpa – det blev det sannerligen. 

Under kvällens gång blir nämligen Gunilla Persson lite förfriskad då hon på väldigt kort tid dricker fem glas Champagne. Hon får det därför lite svårt att hänga med i dansen. 

Åsa Vesterlund reagerade starkt på kommentaren Siv fick. Bildkälla:Viafree

– Hela rummet snurrar så jag kan inte hänga med. Jag har inte ätit frukost eller lunch utan jag har bara fått i mig två ostbitar idag, säger Gunilla. 

– Jag är ju ingen 'drinker' som dig Siv, tillägger hon. 

Detta fick Åsa Vesterlund att se rött. Och det hela skapade en kaosig stämning bland fruarna. 

Se klippet i spelaren ovan. 

Svenska Hollywoodfruar ser du tisdagar kl 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!