Nya säsongen av Bonde söker fru: Kärlek, drama och svek

- 25/09/2019, 14:00 -

Den fjortonde säsongen av Bonde söker fru kickar snart igång. Programledaren Linda Lindorff lovar en säsong fylld av heta känslor, överraskningar och förväntansfulla möten.

Tittarsuccén Bonde söker fru är tillbaka i tv-rutan i höst. I den fjortonde säsongen får vi följa fyra dejtingsugna singelbönder i deras jakt på att hitta kärleken. 

Utöver det klassiska tv-formatet med fyra bönder får vi även följa tre bönder till i TV4 Play-satsningen Bonde söker fru – kärlek åt alla. 

Det blir alltså en fullspäckad höst med bönder som letar efter den rätta och programledaren Linda Lindorff hoppas på kärlek åt alla. 

– Man vill ju att alla ska gå lyckliga ur ett sånt här program, att alla ska ha hittat kärleken och helst liksom vara förlovade, säger Linda Lindorff till Nyheter24. 

Givetvis var bönderna riktigt pirriga när det blev dags att träffa deras potentiella framtida partners för första gången. 

– Jag var jättenervös. Vi bönder triggade varandra lite. Man såg ju hur de andra var nervösa och det smittade av sig. Vi fick stå och bära varandra så ingen skulle tuppa av, säger getbonden Oscar till Nyheter24. 

Linda Lindorff
Programledaren Linda Lindorff lovar heta känslor i nya säsongen av Bonde söker fru. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Här är deltagarna i Bonde söker fru 2019: 

Alexander, 35 år
Alexander är mjölkbonde från Dannike utanför Borås. Den energiske Alexander längtar verkligen efter egna barn.

Oscar, 22 år
Oscar är en getbonde från Sala. Han beskrivs som påhittig och energisk – lite rolig kuriosa är att han arrangerade yoga tillsammans med sina getter. Över hundra personer kom då för att yoga på hans gård. Hans drömtjej är någon som sprider energi och glädje.

Jennie, 29 år
29-åriga Jennie är häst och nötbonde i Skultuna. Jennie köpte sin drömgård för några år sedan, men det är något som saknas – nämligen mannen i hennes liv. Någon att bygga framtiden med. Jennie söker en kille som älskar livet på landet och gillar djur och natur lika mycket som hon själv.

Jimmy, 37 år
Köttbonden Jimmy bor i Ankarvattnet i Jämtland. Jimmy har två barn sedan tidigare. Nu längtar han efter att hitta den rätta kvinnan igen. Jimmys dröm är att hans framtida tjej ska dela hans intresse för friluftsliv och även vilja driva gården tillsammans med honom.

Ulf "Uffe", 56 år
Sedan Uffe var 19 år har han bott på sin gård i Ramstalund utanför Uppsala. Skogsbonden Uffes stora intressen är dans och jakt. Uffe har tre vuxna barn och fyra barnbarn. Nu drömmer Uffe om att hitta någon att luta sig tillbaka med. Han är intresserad av både resor och nya upplevelser.

Pelle
Pelle är en av bönderna i Bonde söker fru 2019. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Pelle, 28, år
Den 28-åriga mjölkbonden Pelle från Söderhamn älskar att dansa och åka skidor. Han drömmer om en tjej att resa med och få överraska med härliga dejter.

André, 24 år
Köttbonden André är 24 år gammal och har haft sin gård Strömsnäsbruk sedan han var 19 år gammal. Han vill träffa en tjej att gifta sig med, och han hoppas dessutom på att få barn en dag.

Se Nyheter24:s intervju med programledaren Linda Lindorff och bönderna i klippet ovan! 

Bonde söker fru sänds i TV4 på onsdagar klockan 20.00 från den 25 september. 

Tittar du på Bonde söker fru?