Bonde söker fru
Bonde söker fru 2019 - Foto: TT

Nya säsongen av Bonde söker fru: Kärlek, drama och svek

Den fjortonde säsongen av Bonde söker fru kickar snart igång. Programledaren Linda Lindorff lovar en säsong fylld av heta känslor, överraskningar och förväntansfulla möten.


Tittarsuccén Bonde söker fru är tillbaka i tv-rutan i höst. I den fjortonde säsongen får vi följa fyra dejtingsugna singelbönder i deras jakt på att hitta kärleken. 

Utöver det klassiska tv-formatet med fyra bönder får vi även följa tre bönder till i TV4 Play-satsningen Bonde söker fru – kärlek åt alla. 

Det blir alltså en fullspäckad höst med bönder som letar efter den rätta och programledaren Linda Lindorff hoppas på kärlek åt alla. 

– Man vill ju att alla ska gå lyckliga ur ett sånt här program, att alla ska ha hittat kärleken och helst liksom vara förlovade, säger Linda Lindorff till Nyheter24. 

Givetvis var bönderna riktigt pirriga när det blev dags att träffa deras potentiella framtida partners för första gången. 

– Jag var jättenervös. Vi bönder triggade varandra lite. Man såg ju hur de andra var nervösa och det smittade av sig. Vi fick stå och bära varandra så ingen skulle tuppa av, säger getbonden Oscar till Nyheter24. 

Programledaren Linda Lindorff lovar heta känslor i nya säsongen av Bonde söker fru. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Här är deltagarna i Bonde söker fru 2019: 

Alexander, 35 år
Alexander är mjölkbonde från Dannike utanför Borås. Den energiske Alexander längtar verkligen efter egna barn.

Oscar, 22 år
Oscar är en getbonde från Sala. Han beskrivs som påhittig och energisk – lite rolig kuriosa är att han arrangerade yoga tillsammans med sina getter. Över hundra personer kom då för att yoga på hans gård. Hans drömtjej är någon som sprider energi och glädje.

Jennie, 29 år
29-åriga Jennie är häst och nötbonde i Skultuna. Jennie köpte sin drömgård för några år sedan, men det är något som saknas – nämligen mannen i hennes liv. Någon att bygga framtiden med. Jennie söker en kille som älskar livet på landet och gillar djur och natur lika mycket som hon själv.

Jimmy, 37 år
Köttbonden Jimmy bor i Ankarvattnet i Jämtland. Jimmy har två barn sedan tidigare. Nu längtar han efter att hitta den rätta kvinnan igen. Jimmys dröm är att hans framtida tjej ska dela hans intresse för friluftsliv och även vilja driva gården tillsammans med honom.

Ulf "Uffe", 56 år
Sedan Uffe var 19 år har han bott på sin gård i Ramstalund utanför Uppsala. Skogsbonden Uffes stora intressen är dans och jakt. Uffe har tre vuxna barn och fyra barnbarn. Nu drömmer Uffe om att hitta någon att luta sig tillbaka med. Han är intresserad av både resor och nya upplevelser.

Pelle är en av bönderna i Bonde söker fru 2019. Bildkälla: Anders Wiklund/TT

Pelle, 28, år
Den 28-åriga mjölkbonden Pelle från Söderhamn älskar att dansa och åka skidor. Han drömmer om en tjej att resa med och få överraska med härliga dejter.

André, 24 år
Köttbonden André är 24 år gammal och har haft sin gård Strömsnäsbruk sedan han var 19 år gammal. Han vill träffa en tjej att gifta sig med, och han hoppas dessutom på att få barn en dag.

Se Nyheter24:s intervju med programledaren Linda Lindorff och bönderna i klippet ovan! 

Bonde söker fru sänds i TV4 på onsdagar klockan 20.00 från den 25 september. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Bonde söker fru?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

3 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.