Lindorff om årets snuskiga Bonde söker fru: "Nattliga möten i ladan"

- 26/09/2019, 14:02 -

Bonde söker fru är i full gång och redan har känslor uppstått hos bönderna och deras brevskrivare. Enligt programledaren Linda Lindorff kommer detta att bli en händelserik säsong som även inkluderar "lite snusk".

Tittarsuccén Bonde söker fru är äntligen tillbaka i tv-rutan. Och som vi har längtat!

I den fjortonde säsongen får vi följa fyra dejtingsugna singelbönder i deras jakt på att hitta kärleken. Utöver det klassiska tv-formatet med fyra bönder får vi även följa tre bönder till i TV4 Play-satsningen Bonde söker fru – kärlek åt alla, där man bland annat får följa hunkbonden Mattias

Bonde söker fru
Säsongen är fylld av kärlek, svartsjuka, tårar, lycka och en del "snusk", enligt Linda. Bildkälla: Stella Pictures

Första programmet gick under veckan av stapeln där bönderna äntligen fick träffa sina brevskrivare. Redan då uppstod det kemi – men då ska vi inte tala om hur gnistorna kommer att blossa upp senare i programmet. 

Enligt Linda  Lindorff kommer det nämligen att bli både kärlek, svartsjuka, dubbelhångel, tårar – och en del "snusk". Detta efter att en av bönderna fått nattliga besök i ladan. Lindorff berättar vidare att hon ska ha avslöjat honom då han var extra trött en dag. 

"Snart drar årets säsong igång och så klart kommer det bli nya draman, svartsjuka, tårar och dubbehlhångel men framför allt så kommer ni att få se kärlek. Mer kärlek i år än nånsin vilket så klart innebär mer även av allt annat också. Ni kommer få se två systrar dejta bönderna, en hel del härliga snuskigheter och så ett val där alla gråter", skriver Linda. 

"Nog har det hänt saker som fått mig att häpna och gjort mig generad men samtidigt så är det sånt som hör till. Bland sånt jag minns finns förstås en hemlig kyss på Orust – som det sedan visade sig att alla sett… samt nattliga möten i ladan som gjorde bonden så trött att jag kunde avslöja honom", skriver Linda. 

Ja, vad ska man säga? Vi kan knappt bärga oss.