Lindorff om årets snuskiga Bonde söker fru: "Nattliga möten i ladan"

Bonde söker fru är i full gång och redan har känslor uppstått hos bönderna och deras brevskrivare. Enligt programledaren Linda Lindorff kommer detta att bli en händelserik säsong som även inkluderar "lite snusk".


Tittarsuccén Bonde söker fru är äntligen tillbaka i tv-rutan. Och som vi har längtat!

I den fjortonde säsongen får vi följa fyra dejtingsugna singelbönder i deras jakt på att hitta kärleken. Utöver det klassiska tv-formatet med fyra bönder får vi även följa tre bönder till i TV4 Play-satsningen Bonde söker fru – kärlek åt alla, där man bland annat får följa hunkbonden Mattias

Säsongen är fylld av kärlek, svartsjuka, tårar, lycka och en del "snusk", enligt Linda. Bildkälla: Stella Pictures

Första programmet gick under veckan av stapeln där bönderna äntligen fick träffa sina brevskrivare. Redan då uppstod det kemi – men då ska vi inte tala om hur gnistorna kommer att blossa upp senare i programmet. 

Enligt Linda  Lindorff kommer det nämligen att bli både kärlek, svartsjuka, dubbelhångel, tårar – och en del "snusk". Detta efter att en av bönderna fått nattliga besök i ladan. Lindorff berättar vidare att hon ska ha avslöjat honom då han var extra trött en dag. 

"Snart drar årets säsong igång och så klart kommer det bli nya draman, svartsjuka, tårar och dubbehlhångel men framför allt så kommer ni att få se kärlek. Mer kärlek i år än nånsin vilket så klart innebär mer även av allt annat också. Ni kommer få se två systrar dejta bönderna, en hel del härliga snuskigheter och så ett val där alla gråter", skriver Linda. 

"Nog har det hänt saker som fått mig att häpna och gjort mig generad men samtidigt så är det sånt som hör till. Bland sånt jag minns finns förstås en hemlig kyss på Orust – som det sedan visade sig att alla sett… samt nattliga möten i ladan som gjorde bonden så trött att jag kunde avslöja honom", skriver Linda. 

Ja, vad ska man säga? Vi kan knappt bärga oss. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...