Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känner du igen Dao från Idol? Det är inte så konstigt

- 27/09/2019, 14:34

Dao Molander Di Ponziano är en av årets finalister i Idol. Men visst känner du igen henne? Det är inte så konstigt, för du kan ha sett Dao i tv-rutan förut!

Dao Molander Di Ponziano, 17, har tagit sig hela vägen till final 2019. Tillsammans med elva andra deltagare så slåss hon om den ärorika segern och en chans till att slå igenom ordentligt på den svenska musikscenen.

Men visst känner du igen henne? Det är inte så konstigt för Dao har medverkat i tv-rutan tidigare.

"Sune på bilsemester"

Du läste rätt. Dao var faktiskt med i filmen "Sune på bilsemester" som gick på bio 2013. Hon spelade karaktärerna Nora och unga Nicole. Sune, som spelas av William Ringström, blir lite förtjust i henne under filmen och i klippet här så kan ni se när de kysser varandra!

Sune på bilsemester
Dao spelade karaktärerna Nora och unga Nicole i filmen "Sune på bilsemester". Bildkälla: Skärmdump/Youtube

"LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra"

Dao har även medverkar i filmen "LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra" som släpptes 2015. Här spelade hon rollen som Focaccia Panini.

"Hassel"

Hon har också skådespelat i tv-serien "Hassel", ett kriminaldrama med Ola Rapace i huvudrollen. Dao spelade karaktären Madde i två avsnitt 2017.

Talang 

I Talang 2018 entrade Dao scenen för att sjunga låten "Fix You" med Coldplay – och vilken succé det blev. Hon östes med beröm av juryn, som bestod av LaGaylia Frazer, Bianca Ingrosso, Alexander Bard och David Batra

– Du gjorde allt perfekt. I kväll gjorde du allt perfekt, sa en tårögd Ingrosso i programmet.

Dao
Dao uppträdde med låten "Fix You" i Talang 2018. Bildkälla: Skärmdump Talang i TV4/Youtube

Se klippet ovan när Nyheter24 ställer några snabba frågor till Dao!

Idol sänds varje fredag klockan 20.00 på TV4.