Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-deltagaren Nathalie Ulinder Cuti – fem saker du vill veta

- 27/09/2019, 16:36

Nathalie Ulinder Cuti har tagit sig hela vägen till toppskiktet av Idol-deltagarna 2019. Men vad vet vi egentligen om Göteborgstjejen Nathalie? Nyheter24 har tagit fram allt du vill veta!

Idol 2019 är i full gång och nu äntligen har topp tolv av deltagarna korats. Finalerna kickar igång i dag och en av finalisterna är Nathalie Ulinder Cuti, 23, från Göteborg.

Hon är en av juryns wildcards och kommer uppträda i den första delfinalen med låten "Pumped up kicks” av Foster The People. 

Men vad vet vi egentligen om Nathalie? Nyheter24 har listat fem saker du kanske inte visste om henne.

Längd

Det kan vara svårt att avgöra personers längd när man ser dem på tv. Så Nyheter24 passade på att fråga Nathalie om hennes längd – och hon sträcker sig 160 centimeter över marken.

Favoritband

Hennes favoritband är det brittiska indiebandet Daughter som hon bland annat har släppt låten "Youth". Den har över 180 miljoner spelningar på Spotify.

Nathalie Ulinder Cuti
Nathalie Ulinder Cuti är en av tolv finalister i Idol 2019. Bildkälla: Karin Wesslén / TT

Dold talang

– Cheerleading, räknas det som en dold talang?, säger Nathalie till Nyheter24.

Innan Idol

Innan Nathalie sökte in till Idol så jobbade hon i klädbutik.

Kändiscrush

Nathalie har flera kändiscrusher, fast de flesta är kvinnor. Men om hon får välja en så är det en av Sveriges största popstjärnor, Zara Larsson.

Zara Larsson
Zara Larsson är Nathalies kändiscrush. Bildkälla: Adam Ihse / TT

Se klippet ovan!

Idol sänds varje fredag klockan 20.00 på TV4!

Tittar du på Idol?