Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hailey Biebers galna möhippa – shoppade loss i sexbutik

- 28/09/2019, 17:54 -

Hailey Baldwin blev Hailey Bieber för ungefär ett år sedan när hon gifte sig med kärleken och popikonen Justin Bieber. Och vad vore ett giftermål utan en ordentlig möhippa?

Det var i september förra året som Hailey Bieber, 22, och Justin Bieber, 25, lovade varandra evig kärlek under en privat ceremoni i Manhattans rådhus i New York. 

Efteråt har paret varit tydliga med att man vill ha ett stort bröllopsfirande också, med familj och vänner på plats. 

Bröllopet ska hållas under helgen i South Carolina enligt uppgifter till Hollywood Reporter

Vilda firandet

Vännen och supermodellen Kendal Jenner firade Haley Bieber. Bildkälla: Kendalljennersnapchats/Instagram

Men vad vore ett bröllop utan en rejäl möhippa?? Det var iallafall precis en sådan som Hailey Bieber fick serverat av sina vänner.

Iklädd en vit åtsittande klänning, ett glittrande Bieber-halsband och brudslöja festade 22-åringen hela natten lång. På plats var bland annat systern Alaia Baldwin, 26, och supermodellen Kendall Jenner, 23.

Möhippor har ju också förmågan att bli en gnutta barnförbjudna, och den här var inget undantag. 

Shoppade i sexbutik

Partypinglorna såg ut att vara på gott humör under kvällen! Bildkälla: Stylememaeve/Instagram

Under kvällen kunde stjärnorna ses gå in i en sexbutik för att köpa muggar och flaskor formade som penisar, tillhörande sugrör, sexleksaker och sexiga underkläder. 

På en av bilderna poserar vännen Maeve Reilly med möhippans huvudperson framför en av de rosa penisflaskorna, samt ett glas med ordet "Bride" på. 

Läs mer: Justin Bieber öppnar upp om svåra drogmissbruket 

Har du varit på möhippa?