Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Justin Bieber öppnar upp om svåra drogmissbruket

- 03/09/2019, 14:38

Det var på Instagram som popstjärnan Justin Bieber talade ut om sitt svåra drogmissbruk. "Jag började med ganska tunga droger när jag var 19 och missbrukade alla mina relationer", skriver han.

Popstjärnan Justin Bieber, 25, slog igenom redan som 14-åring efter att ha blivit upptäckt på Youtube. Sedan dess har kanadensarens karriär gått spikrakt uppåt med flera albumsläpp och några riktigt stora hits. Bland annat har låtarna "Sorry" och "Love Yourself" fått cirka 1,2 miljarder spelningar på Spotify.

Men framgången har också kommit med många skandaler. Bland annat har han arresterats för rattfylleri, vandalism och skapade en rasistskandal 2014 när han i ett videoklipp använda n-ordet.

"Det är svårt att gå upp ur sängen på morgonen"

Nu öppnar Bieber upp om all turbulens som på många sätt präglat livet genom åren.

"Det är svårt att gå upp ur sängen på morgonen med rätt inställning när du är överväldigad av ditt liv, ditt förflutna, jobb, ansvar, känslor, din familj, ekonomi, dina relationer. Ibland kan det till och med komma till den punkten där du inte ens vill leva längre", skriver han på Instagram.

Detta är inte första gången Bieber pratar om sina känslor. 2015 sa popstjärnan till NME att han har kämpat med depressioner och mediabevakningen som har följt genom hans musikkarriär.

– Jag vill bara att folk ska veta att jag är mänsklig. Jag kämpar för att klara av dagarna, sa han.

Hamnade i svårt drogmissbruk

I Instagraminlägget säger Bieber också att efter uppbrottet med exflickvännen Selena Gomez, 27, så fastnade han i ett drogmissbruk.

– Jag började med ganska tunga droger när jag var 19 och missbrukade alla mina relationer, skriver Bieber.

Bieber skriver också att han var arg och betedde sig respektlöst mot kvinnor. Popstjärnan menar också på att han distanserade sig själv från sina närmaste.

– Jag gömde mig bakom ett skal av en person som jag hade blivit, skriver han.

Justin Bieber är idag gift med supermodellen Hailey Baldwin, 22. Han har inte släppt ett album sedan 2015.

Hailey Baldwin och Justin Bieber
Hailey Baldwin och Justin Bieber är idag ett gift par. Bildkälla: Stella pictures