Gabriella Joss och Fjodor Joss skiljer sig
Gabriella Joss och Fjodor Joss skiljer sig efter sex år som gifta. - Foto: Instagram/gabriellajoss/

Gabriella Joss och Fjodor skiljer sig: "Riktigt jäkla tufft" 

Influencerprofilen Gabriella Joss och maken Fjodor skiljer sig efter sex år som gifta. "Just nu är allt riktigt jäkla tufft", skriver Gabriella i sin blogg.


Bloggaren och influencerprofilen Gabriella Joss, 24, gifte sig redan som nybliven 18-åring med pojkvännen Fjodor. I slutet av juli i år firade paret sin sjätte bröllopsdag.

"Sex år som gifta idag! Från att ha varit två små ungar som levde som om morgondagen inte fanns till att ha hus, två underbara barn, eget företag och ett helt liv tillsammans. Tack för att du är min trygghet, jag älskar dig", skrev Gabriella då på sin Instagram.

Gabriella och Fjodor firade sin sjätte bröllopsdag i somras. Tillsammans har de två barn – sonen Jason och dottern Jolie. Bildkälla: Instagram/gabriellajoss

För många av Gabriellas fans blev det därför något av en chock när hon i helgen berättade att de nu ska gå skilda vägar. 

I sin blogg berättade Gabriella att de ska sälja sitt hus i Umeå och sedan skaffa nya boenden. Hon skriver sedan mer om de omtumlande känslorna som ofta kommer med en skilsmässa. 

I sin blogg berättar Gabriella nu om känslorna efter uppbrottet. Bildkälla: Instagram/gabriellajosss

"Gråtit så otroligt mycket"

"Alltså livet hörrni. Det händer hela tiden. Har pendlat så mycket i mina känslor senaste dagarna och dygnet. Har gråtit så otroligt mycket men jag känner mig också stark i mig själv och redo för att ta tag i mitt alldeles egna liv", skriver hon.

Hon berättar vidare att hon har svårt att äta mat – både att tugga och svälja känns svårt just nu. 

"Försöker fylla mig själv med styrka och kärlek. Försöker komma ihåg vem jag är och vad jag klarar av. Men nej, just nu är allt riktigt jäkla tufft. Och jag vet att det väntar en tuff period. Men jag kommer att komma ut ur det tuffa och bli lyckligare och starkare igen på andra sidan", avslutar hon sitt inlägg.

Vi hoppas att det känns snart bättre för Gabriella! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx