Pernilla Wahlgrens fejkade bröllop
Pernilla Wahlgrens fejkade bröllop i Las Vegas. - Foto: Lifeline

Pernilla Wahlgrens fejkade bröllop i Las Vegas: "Han sa ja"

Pernilla Wahlgren och regissören Edward af Sillén har gift sig – på skämt. I Las Vegas så skymtas en Elvis-kopia som ska ha vigt "paret" i staden som aldrig sover.


Det var i går som artisten och realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 51, gifte sig med regissören Edward af Sillén, 37, i Las Vegas – på skoj.

Vigdes inför en Elvis-kopia

Inför en Elvis-kopia så sa "paret" ja till att föreviga deras kärlek tillsammans. Men i verkligheten sa af Sillén bara ja till att regissera Wahlgrens nästkommande show ”Pernilla Wahlgren har hybris”.

– Vi såg varandra djupt in i ögonen och han sa ”ja” till att regissera min show. Det är vad äktenskapet handlar om, men sedan är det också ett slags äktenskap att göra en show tillsammans. Vi ville göra det på riktigt och åkte därför till Vegas för att gifta oss, säger Wahlgren till Aftonbladet.

Bröllopet gick av stapeln vid ”The little Vegas chapel” och nu florerar flera bilder på Wahlgren iklädd en bröllopsklänning.

– Jag är ganska glad att vi kom på den här idén, för jag kommer nog aldrig vara med om ett riktigt Las Vegas-bröllop, säger Wahlgren till Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren och Edward af Sillén har gift sig på skoj. Bildkälla: Lifeline

Gick till attack mot "Blondinbella"

Pernilla Wahlgren har många järn i elden. Förutom Wahlgrens värld och showen "Pernilla Wahlgren har hybris” så är hon även aktuell med podden "Wahlgren och Wistam"

I podden kritiserade hon nyligen Isabella "Blondinbella" Löwengrip, vilket Nyheter24 skrev om här!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fejkat ett bröllop någon gång?
Tack för din röst!