Stockholm

Siv Cotton och Patrik Wincent är ett par – så träffades de

Siv Cotton
Siv Cotton och Patrik Wincent är ett par. Foto: TT

Hollywoodfrun Siv Cotton har hittat kärleken i Patrik Wincent, känd som programledare för Lyxfällan. Paret träffades på Kristallgalan i augusti och är nu kärare än någonsin.


Läs mer

Siv Cotton, 47, är en av fruarna vi får följa i succéserien Svenska Hollywoodfruar. Den sprudlande kvinnan Siv är född i Norge och flyttade till USA redan som 17-åring. Hon har bott kvar där sedan dess och jobbar nu som mäklare. 

Patrik Wincent, 45, känner vi igen från TV3:s Lyxfällan, som han är programledare för tillsammans med bland annat Frida Boisen. 

Träffades på Kristallen

Nu har alltså de två TV3-profilerna blivit blixtförälskade. De ska ha träffats i augusti när tv-priset Kristallen delades ut på Cirkus i Stockholm. 

De hade fått upp ögonen för varandra redan under förfesten och kunde sedan inte slita sig från varandra. 

– Jag stod och snackade med min kollega Magnus och där var hon med de andra fruarna och vi tittade på varandra och sedan var det kört, säger Patrick Wincent till Nöjesbladet.

De nyförälskade tv-stjärnorna höll kontakten varje dag efter att de träffats den där kvällen på Kristallen. Efter ett tag kände Patrik att han inte kunde vara kvar i Sverige längre. 

Patrik Wincent har köpt en enkelbiljett till Siv Cotton i USA. Bildkälla: Instagram/sivmerethecotton 

"Väldigt sexig och smart"

Han köpte en biljett till Los Angeles, där Siv bor, och nu planerar han att vara där. 

Siv verkar minst sagt vara lycklig över att ha Patrik hos sig i USA. 

– Han är supersmart, vi har fantastiska samtal om politik och viktiga saker. Men han är en fantastisk pappa och väldigt sexig och smart och kul att hänga med, säger Siv Cotton till Nöjesbladet. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.