Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip om sin ekonomi: "Jag har förlorat miljoner" 

- 03/10/2019, 16:56 -

Isabella Löwengrips många bakslag har blivit en dyr historia. I sin blogg berättar nu entreprenören om den svåra tiden som även kom att bli otroligt kostsam.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, gick tidigare i veckan ut med vad hon kallade "sitt modigaste inlägg någonsin". 

I sin blogg skrev hon om sina många misslyckanden när det kommer till affärer. Hon radade upp de dåliga affärerna hon har gjort de senaste två åren. Reseguiden “Travel with Isabella” blev en flopp. Hon spelade in en pilot för en realityserie men inte det heller kändes rätt.

Hon testade på ett eget program på Youtube och med 3 500 prenumeranter på kanalen så blev inte heller det någon succé.

Planerna på att ge sig in i den amerikanska filmindustrin resulterade i ett par möten och att hon fick en rundtur på Paramount Studios i Los Angeles.

En annan idé som floppade var Isabellas klon Gabrielle Löwengrip. Den är nu vilande. 

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Berättar om motgångarna 

Isabellas ovanligt personliga text landade bara några dagar efter att tidningen Expressen granskat just bloggerskans affärer i sömmarna.

Bland annat avslöjades då bluffsiffror och missnöjda samarbetspartners. Mer om det kan du läsa här.

Isabellas mål var länge att bli världens mäktigaste kvinna – ett mål som hon nu tycker känns väldigt avlägset.

"Just nu känns världens mäktigaste kvinna ofantligt långt bort. En liten del av mig vill dra täcket över huvudet för alltid men en större del vill aldrig ge upp", skrev hon i sin blogg.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip har en tuff tid framför sig. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Förlorat miljontals kronor 

I sin blogg berättar Isabella ännu en gång om den tuffa tiden och planen för framtiden.
 
"Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig", skriver Isabella i sin blogg.

Det låter klokt!