Josephine Bornebusch i Skavlan.
Josephine Bornebusch i Skavlan. - Foto: Pixabay, Skärmdump SVT

Josephine Bornebusch om blixt-dramat: "Vaknade upp på marken"

I kvällens Skavlan träffar vi skådespelaren Josephine Bornebusch som berättar om en riktigt läskig upplevelse. När hon var ute på landet så blev hon träffad av blixten.


I kväll är det dags för ännu ett avsnitt av Skavlan och vi får bland annat träffa skådespelaren Josephine Bornebusch, 38. Hon är främst känd från succéserien Solsidan. Nu är hon aktuell för en ny säsong av serien Älska mig, som utspelar sig vid Midsommarkransen i Stockholm.

Under programmet så berättar Bornebusch om en riktigt dramatisk upplevelse för programledaren Fredrik Skavlan. En händelse som utspelade sig på hennes landställe.

– Jag gungade mina barn när jag såg ett oväder dundra in, säger Bornebusch i programmet.

Barnen skriker och gråter

Då sa Bornebusch till sina barn att de behövde gå inomhus för att inte drabbas av det kommande regnovädret. Men barnen ville fortsätta att leka. Då beslöt sig skådespelaren för att börja kratta lite löv på tomten. Sedan blev allting svart.

– Jag vaknar upp sedan bredvid min man på marken av att våra barn står bredvid oss. De skriker och gråter, säger Bornebusch.

Hon fortsätter: 

– Och då inser jag att blixten har slagit ner vid oss.

Se klippet ovan när Bornebusch berättar om att bli träffad av blixten!

Skavlan sänds i kväll klockan 22.00 på SVT och SVT Play.

Josephine Bornebusch är med i kvällens Skavlan. Bildkälla: Johan Halsius /Monkberry
/
Har du blivit träffad av blixten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

2 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

3 timmar sedan
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.