Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf i bråk på restaurang: "Skriken inför alla"

- 09/10/2019, 11:53 -
Magdalena Graaf blev utskälld på en restaurang

Magdalena Graaf blev utskälld på en restaurang i Ystad.

Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Magdalena Graafs mysiga restaurangbesök med vännerna slutade i katastrof. Nu berättar hon om mardrömsmiddagen. – Första gången i vuxen ålder jag blivit utskälld och skriken på inför en hel lokal, säger hon.

De senaste dagarna har tv-profilen och bloggaren Magdalena Graaf, 44, befunnit sig i vackra Ystad. Hon har njutit av vacker natur, strålande sol, nakenbad (!) i Österlen, frisk luft, sköna promenader, spa och god mat.

Men en middag i Ystad tidigare i veckan gick inte helt enligt planerna. På Instagram berättar Magdalena om vad som hände på restaurangen – hon bad om såsen vid sidan om och lite extra räkor till sin rätt. 

Då tog det hus i helvete.

"Middag på stan. Blev utskälld av restaurangägaren för att jag var omständig vid min beställning. Första gången i vuxen ålder jag blivit utskälld och skriken på inför en hel lokal", skriver Magdalena.

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf bad om extra räkor och såsen på sidan. Då såg restaurangägaren rött. Bildkälla: Stella Pictures.

"Inte välkommen tillbaka" 

Hon berättar att det är första gången det händer henne.

"Jag är faktiskt fortfarande lite skärrad och mållös. Ska mycket till för att få mig att skämmas och vilja krypa ner under bordet och dö. HAHA! Jag är nog inte välkommen tillbaka", skriver Magdalena på sin Instagram.

I kommentarsfältet får Magdalena stöd från sina följare som inte tycker att hennes beställning var särskilt krånglig alls. Andra berättar om liknande händelser på just den restaurangen, och Magdalena svarar då att han var "helt galen".

Tidigare har Nyheter24 skrivit om vad som hände Bianca Ingrosso på en innekrog i Stockholm. Mer om det kan du läsa här.

Har du också blivit dåligt bemött på restaurang?