Emilia Wahlund om förhållandet med Marcelo Peña: "Aldrig"

Det har länge varit många oklarheter angående Marcelo Peñas kärleksliv. Men nu tar Emilia Wahlund bladet från munnen.


Marcelo Peña, 29, är just nu högaktuell med Paradise Hotel där han minst sagt får sin beskärda del av TV-tid. Inne på hotellet spelar Marcelo spelet för fulla muggar och en efter en faller tjejerna som furor för profilen. 

I höst skulle även Marcelo medverka i ett annat program, nämligen Live Date som går ut på att kända profiler ska dejta i hopp om att hitta kärleken. Men det hela fick ett abrupt slut för Peña då produktionen plötsligt kastade ut honom från programmet. 

Marcelo är högaktuell i årets Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Anledningen? De var osäkra på om han var singel eller inte. Detta efter att det smusslats om huruvida han och nya flamman Emilia Wahlund var i ett förhållande eller inte. 

– Vi känner oss inte säkra på att han är singel. Det underminerar formatets upplägg och det känns inte rättvist mot de sökande, berättade Susanne Nylén presschef för Nent, som äger Viafree, Viaplay och TV3, till Nyheter24. 

Men enligt Marcelo har han varit singel efter Paradise Hotel. 

På en pressträff öppnade han upp sig för Nyheter24 om relationen med Emilia. Han berättar att de träffades ganska snabbt efter att han kom hem från inspelningen. 

– Det kanske var lite för fort. Vi har dejtat till och från. Det känns bra, hon är en grym tjej. Men vi har båda valt att inte låsa oss, vi tycker om varandra, det gör vi. Men vi båda är inte redo att låsa oss ännu. Vi har saker som vi vill göra först, innan vi känner oss redo, sa Marcelo då. 

Men enligt Emilias senaste frågestund står det enligt henne nu klart – de är ett par. 

Hon fick nämligen frågan om huruvida hon och Marcelo har ett öppet förhållande eller inte. 

Emilia skriver att hon aldrig skulle vilja ha ett öppet förhållande. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

På en av bilderna ser man även att Marcelo sitter i bakgrunden och fipplar med sin telefon. 

Varit ett fan av honom sen hon var 12 år

Bloggbevakning nosade nyligen upp att Emilia har följt Marcelo på sociala medier sen lång tid tillbaka. Nyligen bekräftar han att Emilia var ett stort fan redan när hon var tolv år. 

Denna bild på Marcelo Peña och Emilia Wahlund togs på Gröna Lund under en fan-träff år 2012. Bildkälla: Privat/Marcelo Peña/Emilia Wahlund

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, berättade Marcelo. 

Läs mer om det här. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna ha ett öppet förhållande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.