Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilia Wahlund om förhållandet med Marcelo Peña: "Aldrig"

- 09/10/2019, 12:45 -

Det har länge varit många oklarheter angående Marcelo Peñas kärleksliv. Men nu tar Emilia Wahlund bladet från munnen.

Marcelo Peña, 29, är just nu högaktuell med Paradise Hotel där han minst sagt får sin beskärda del av TV-tid. Inne på hotellet spelar Marcelo spelet för fulla muggar och en efter en faller tjejerna som furor för profilen. 

I höst skulle även Marcelo medverka i ett annat program, nämligen Live Date som går ut på att kända profiler ska dejta i hopp om att hitta kärleken. Men det hela fick ett abrupt slut för Peña då produktionen plötsligt kastade ut honom från programmet. 

Marcelo
Marcelo är högaktuell i årets Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Anledningen? De var osäkra på om han var singel eller inte. Detta efter att det smusslats om huruvida han och nya flamman Emilia Wahlund var i ett förhållande eller inte. 

– Vi känner oss inte säkra på att han är singel. Det underminerar formatets upplägg och det känns inte rättvist mot de sökande, berättade Susanne Nylén presschef för Nent, som äger Viafree, Viaplay och TV3, till Nyheter24. 

Men enligt Marcelo har han varit singel efter Paradise Hotel. 

På en pressträff öppnade han upp sig för Nyheter24 om relationen med Emilia. Han berättar att de träffades ganska snabbt efter att han kom hem från inspelningen. 

– Det kanske var lite för fort. Vi har dejtat till och från. Det känns bra, hon är en grym tjej. Men vi har båda valt att inte låsa oss, vi tycker om varandra, det gör vi. Men vi båda är inte redo att låsa oss ännu. Vi har saker som vi vill göra först, innan vi känner oss redo, sa Marcelo då. 

Men enligt Emilias senaste frågestund står det enligt henne nu klart – de är ett par. 

Hon fick nämligen frågan om huruvida hon och Marcelo har ett öppet förhållande eller inte. 

Emilia Wahlund
Emilia skriver att hon aldrig skulle vilja ha ett öppet förhållande. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

På en av bilderna ser man även att Marcelo sitter i bakgrunden och fipplar med sin telefon. 

Varit ett fan av honom sen hon var 12 år

Bloggbevakning nosade nyligen upp att Emilia har följt Marcelo på sociala medier sen lång tid tillbaka. Nyligen bekräftar han att Emilia var ett stort fan redan när hon var tolv år. 

Marcelo & Emilia
Denna bild på Marcelo Peña och Emilia Wahlund togs på Gröna Lund under en fan-träff år 2012. Bildkälla: Privat/Marcelo Peña/Emilia Wahlund

– Hon har följt min blogg, det har hon. Och jag har lite roliga fan-bilder på henne faktiskt. Jag och Annica hade en fan-träff på Gröna Lund efter Big Brother och gissa vem som stod längst fram i kön och formade sina händer till ett hjärta? Emilia! Det är lite kul, det är gulligt, berättade Marcelo. 

Läs mer om det här. 

Skulle du kunna ha ett öppet förhållande?