Gabriella Joss säljer sitt drömhus se bilderna här

- 09/10/2019, 15:58 -

Influencerprofilen Gabriella Joss och maken Fjodor ska gå skilda vägar. Nu säljer de sin drömvilla – och det stora huset har redan blivit mest klickat på Hemnet.

Bloggaren och influencerprofilen Gabriella Joss, 24, gifte sig redan som nybliven 18-åring med pojkvännen Fjodor. Paret har två barn tillsammans – sonen Jason och dottern Jolie. I slutet av juli i år firade Gabriella och Fjodor sin sjätte bröllopsdag.

"Sex år som gifta idag! Från att ha varit två små ungar som levde som om morgondagen inte fanns till att ha hus, två underbara barn, eget företag och ett helt liv tillsammans. Tack för att du är min trygghet, jag älskar dig", skrev Gabriella då på sin Instagram.

Gabriella Joss
Gabriella Joss. Bildkälla: Instagram/gabriellajoss

För många av Gabriellas fans blev det därför något av en chock när hon nyligen meddelade att de ska gå skilda vägar

I sin blogg berättade Gabriella då att de ska sälja sitt hus i Umeå och sedan skaffa nya boenden.

Mest klickad på Hemnet

Nu ligger Gabriella och Fjodors hus ute till försäljning, och på Hemnet har den ljusa villan i Umeå blivit mest klickad under veckan.

Gab Joss
Gabriella Joss villa ligger ute till försäljning och är redan mest klickad på Hemnet. Bildkälla: HusmanHagberg Umeå, Jeanette Häggblom och Mäklare Hassan Atrakchi

Villan, som ofta synts i Gabriellas sociala medier, är hela 150 kvadratmeter stor. Det är totalt 6 rum och dessutom en härlig tomtarea på 1 093 m². Utgångspriset för Joss stiliga hus är 4 395 000 kronor.

Se mer av Gabriella Joss hus i klippet ovan!