Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svensk realityprofil dömd för två gruppvåldtäkter  på Rhodos

- 10/10/2019, 14:23 -

En svensk realityprofil i 20-års åldern har nu dömts för att ha varit delaktig i två gruppvåldtäkter som ägde rum på ön Rhodos i Grekland.

En svensk realityprofil har nu dömts till åtta års fängelse i Grekland. Detta efter att han deltagit i två olika gruppvåldtäkter mot två svenska kvinnor. Den ena kvinnan är 19 år och den andra är 20 år gammal.

Mannen, som är i 20-års åldern, har synts i en välkänd svensk dokusåpa. De senaste åren har mannen bott på Rhodos. Där har han även jobbat i en bar på den ökända bargatan.

Enligt Aftonbladet så greps mannen förra sommaren efter att han misstänktes för att ha varit delaktiga i gruppvåldtäkterna som ägde rum på en strand.

Bartender
Mannen jobbade som bartender på den ökända bargatan. Bildkälla: AP Photo/Petr David Josek/TT Bild

Söp ner kvinnorna och våldtog dom

Han ska ha träffat sina offer i den bar där han jobbade. Realityprofilen ska ha sett till att de blev rejält fulla. Sedan följde han efter kvinnorna ner på stranden där han våldtog dom tillsammans med flera andra män.

Realityprofilen häktades förra sommaren, och sa då att han under tre veckor hade haft sex med ett dussintal olika skandinaviska kvinnor. Men han menade på att allt hade skett i samtycke.