Realityprofil dömd för våldtäkt på Rhodos
En svensk realityprofil har dömts för två gruppvåldtäkter på Rhodos.

Svensk realityprofil dömd för två gruppvåldtäkter på Rhodos

En svensk realityprofil i 20-års åldern har nu dömts för att ha varit delaktig i två gruppvåldtäkter som ägde rum på ön Rhodos i Grekland.


En svensk realityprofil har nu dömts till åtta års fängelse i Grekland. Detta efter att han deltagit i två olika gruppvåldtäkter mot två svenska kvinnor. Den ena kvinnan är 19 år och den andra är 20 år gammal.

Mannen, som är i 20-års åldern, har synts i en välkänd svensk dokusåpa. De senaste åren har mannen bott på Rhodos. Där har han även jobbat i en bar på den ökända bargatan.

Enligt Aftonbladet så greps mannen förra sommaren efter att han misstänktes för att ha varit delaktiga i gruppvåldtäkterna som ägde rum på en strand.

Mannen jobbade som bartender på den ökända bargatan. Bildkälla: AP Photo/Petr David Josek/TT Bild

Söp ner kvinnorna och våldtog dom

Han ska ha träffat sina offer i den bar där han jobbade. Realityprofilen ska ha sett till att de blev rejält fulla. Sedan följde han efter kvinnorna ner på stranden där han våldtog dom tillsammans med flera andra män.

Realityprofilen häktades förra sommaren, och sa då att han under tre veckor hade haft sex med ett dussintal olika skandinaviska kvinnor. Men han menade på att allt hade skett i samtycke.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.