Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emilia Wahlund: "Ångrar att jag sett årets Paradise Hotel"

- 10/10/2019, 16:18 -

Emilia Wahlund gick nyligen ut med att hon och Marcelo Peña idag är tillsammans. Under tiden som paret har dejtat så visas årets Paradise Hotel på TV där Marcelo lever loppan inne på hotellet. Detta ångrar Emilia att hon sett.

Marcelo Peña, 29, är just nu högaktuell med Paradise Hotel där han minst sagt får sin beskärda del av TV-tid. Inne på hotellet spelar Marcelo spelet för fulla muggar och en efter en faller tjejerna som furor för profilen. 

Några avsnitt har visat en stark rivalitet mellan tjejerna som fått känslor för Marcelo. Förra veckan stegade Erica Lindberg in på hotellet som blir den tredje i raden att bli förälskad i Marcelo. 

Hittills har han haft sex med fem stycken tjejer, vilket tydligen blivit lite småjobbigt för nuvarande flickvännen Emilia Wahlund att kolla på.

Emilia berättade under en frågestund att hon och Marcelo idag är tillsammans, trots att Marcelo svarat lite flyktigt på den frågan. 

Emilia Wahlund
Emilia bekräftade nyligen att hon och Marcelo är tillsammans. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

Under samma frågestund berättade hon även att hon försökt undvika att kolla på årets Paradise Hotel – men att hon inte kunde låta bli att småkika lite.

Emilia Wahlund
Emilia ångrade att hon kollade på Paradise Hotel. Bildkälla: Emilia Wahlund Instagram

"Hahah försökte att inte kolla i början men kollade ändå och ångrade mig varje gång så nu kollar jag faktiskt inte nu", skriver hon. 

Kastades ut från Live Date

På grund av parets luddiga relation valde produktionen för programmet Live Date att hastigt kasta ut Marcelo från produktionen. 

– Vi känner oss inte säkra på att han är singel. Det underminerar formatets upplägg och det känns inte rättvist mot de sökande, berättade Susanne Nylén presschef för Nent, som äger Viafree, Viaplay och TV3, till Nyheter24. 

Läs mer om det här.