Paow rasar på följarna efter avklädda bilden: "Värsta man kan säga"

Paulina "Paow" Danielsson publicerade nyligen en avklädd bild som väckte stort engagemang hos hennes följare. Det hela fick henne att bli riktigt förbannad.


Bloggerskan och tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 26, har genom åren hållit uppe fanan för landets nästan mest kontroversiella blogg – och folk har inte kunnat hålla sig borta från att läsa den. 

– Jag skulle inte säga att jag är kontroversiell, jag säger ju bara det alla andra tänker men inte vågar säga, skrev hon ut under en frågestund på Instagram.

Tillsammans med sina texter så har Paow även publicerat de bilder som hon känner för att lägga upp. Hon har under en tid befunnit sig utomlands, vilket tillfälligt pausade hennes flöde en aning. Men nu är hon tillbaka. 

Under måndagen fyllde nämligen profilen 26 år vilket hon bland annat firade genom att lägga upp ett par lättklädda bilder på sin Instagram. 

"Ba för stjärtbilder får mkt likes", skrev Paow till bilden ovan. Bildkälla: Kattpaow Instagram

"Ba för stjärtbilder får mkt likes", skrev hon. 

Men bilderna skulle komma att tas emot av onda tungor. I kommentarsfältet skrev en rad användare taskiga saker om Paulinas kropp och rumpa. De skrev också att hennes strumpor är skitiga på bilden.

"Stjärtbilder får mkt likes om man har en stjärt", skrev en elak användare. 

Paow valde att spela in en video som svar där hon rasar på människorna som kommenterar hennes kropp på ett negativt sätt. Kommentarsfältet började sedan att fyllas på med peppande kommentarer om Paow från folk som ville peppa henne. 

– Folk åker och opererar röven i Istanbul för att det är sån jävla hets. Låt oss ha små rumpor ifred. Alla är fina på sitt sätt, säger Paow i sin video.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!