Onsdag 19 Maj
Stockholm

Alex Schulman och Alexander Pärleros i storbråk – nu backar Ida Warg maken

Warg
Alex Schulman och Alexander Pärleros i storbråk. Foto: Stella pictures

Alex Schulman kallade Alexander Pärleros för ”trög” i sin podcast. Det fick Pärleros att ryta ifrån och nu har flera andra influencers och kändisar blandat sig i bråket.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i slutet av förra veckan som poddaren Alex Schulman och influencern Alexander Pärleros hamnade i storbråk på Instagram. 

Alex Schulman och Sigge Eklund driver den populära podden "Alex och Sigge". 

I förrförra avsnittet kallade Schulman Pärleros för ”trög” i samband med att han och Eklund skämtade om en intervju som Pärleros utfört med SVT.

Det här är inte första gången Pärleros får sig en känga från Schulman. Men nu verkar Pärleros ha fått nog. Han skrev ett långt inlägg på Instagram där han starkt kritiserar Schulman och kallar det han sysslar med för ”mobbing”. 

”Jag har sett upp till dig @alexschulman och haft den största respekt för dig och därför inte tagit den här diskussionen. Men det måste få ett slut på hur vi behandlar varandra på nätet som förebilder för unga människor”, skriver Alexander Pärleros på Instagram. 

Stöd från andra influencers och kändisar

Inlägget har nästan 2000 kommentarer och flera kändisar och influencers, som Bianca Ingrosso och Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, har kommenterar och visat sitt stöd för Pärleros. 

Flera kändisar visar sitt stöd i Alexander Pärleros kommentarsfält. Bildkälla: Instagram/alexanderparleros

Schulman svarar på Pärleros kritik i en kommentar till inlägget. Bland annat ifrågasätter han Pärleros jämförelse med mobbning. 

”Att en etablerad, framgångsrik podcastare som du blir kallad ’trög’ av en annan podcastare som mig, – nej, jag tycker inte det faller under kategorin ’mobbning’. Det är nästan ett hån mot dem som faktiskt är utsatta”, skriver han. 

Alexander Pärleros är gift med influencern Ida Warg. Bildkälla: Stella pictures

Ida Warg stöttar maken

Alexander Pärleros är gift och har barn med influencern Ida Warg. Nu kastar hon sig också in i konflikten och försvarar maken. 

”Att säga att någon är korkad och trög ända in i hjärnan är inte att kritisera någons podcast persona utan ett personlig påhopp. Du borde inse att ditt/ert beteende i podden sårar människor och Alex är inte din första”, skriver Ida Warg. 


Schulman har bett om ursäkt men påpekar att Alexander Pärleros har sagt syrliga saker om honom i sin podcast som han har med frun Ida Warg. 

”Där har du tidigare kallar mig långt värre saker än ’trög’. Det kanske du inte minns, men det minns jag, hur du kallade mig både idiot och var det inte att jag var ful också?”, skriver Schulman. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela