Tisdag 20 Apr
Stockholm

Jens Lapidus succéböcker blir ny nervkittlande tv-serie

Top Dog
Jens Lapidus boktriologi ska bli tv-serie. Foto: C More/Stella pictures

Jens Lapidus senaste boktriologi Top Dog ska bli tv-serie. Vi ser Josefin Asplund och Alexej Manvelov i huvudrollerna och det blir minst sagt en nervkittlande historia vi får följa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under tv-mässan i Cannes som den glada nyheten presenterades. Nämligen att författaren Jens Lapidus spännande boktriologi Top Dog ska bli tv-serie. 

I serien får vi följa ett mycket omaka par – affärsjuristen Emily Jansson, spelad av Josefin Asplund och ex-brottslingen Teddy Maksumic, som spelas av Alexej Manvelov. 

Top Dog
I serien får vi följa det omaka paret Emily och Teddy. Bildkälla: C more/TV4

Teddy och Emily är två väldigt olika karaktärer, där hon fokuserar på att trygga sin framtid och han vill lämna sitt gamla liv. De båda tvingas att tänka om rejält när de hamnar i en smutsig härva där det förflutna kommer ikapp. 

– Jag har inte varit inne och pillat i detaljer, men det viktigaste med adaptioner av mina verk är att autenticiteten består. Äktheten ska genomsyra allt och där utgör manus, regi och skådespelarna de grundläggande byggstenarna. Det jag har sett av Josefin och Alexej bådar gott, de har perfekt anslag, säger Jens Lapidus.

I rollistan syns också bland andra Gustav LindhPeter GardinerChristian HillborgJoel SpiraKardo Razzazi, Mahmut SuvakciBekzod KulievAmanda OomsLina Englund och Felice Jankell.

Serien kommer visas på TV4 och C More. 

Kommer du titta på Top Dog?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela