Känner du igen Nathalie Brydolf i Bachelor? Det är inte så konstigt

- 15/10/2019, 17:33 -

Nathalie Brydolf är en av de som söker kärleken i Bachelor Sverige 2019​​. Men många tittare har reagerat på att de känner igen henne.

Den 7 oktober var det säsongsstart för svenska Bachelor. Den nya säsongen beskrivs som den mest dramatiska hittills och redan nu har vi fått se en hel del sjuka twister. 

Årets största nyhet är att Simon Hermansson, 29, inte är ensam ungkarl i leken, utan kommer att tävla om tjejernas hjärtan tillsammans med en till man – nämligen Felix. 

Under ett tillfälle stegar en av tjejernas bästa vän in – för att även hon tävla om kärleken. Detta skapar minst sagt dålig stämning. 

Men det är en sak till som fått tittarna förvånade under årets säsong. Det är nämligen en av tjejerna som varit med i tv tidigare – nämligen Nathalie Brydolf

Bachelor
Nathalie i Bachelor. Bildkälla: TV4Play

Hon ställde nämligen upp i Idol 2018 och tog sig långt. 

Bachelor
Nathalie ställde upp i idol 2018. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag tror att jag och Simon kommer matcha på många plan. Mycket för att det i och med våra karriärer finns en förståelse för varandra, att man har behövt vara ambitiös och driven, sa Nathalie inför Bachelors premiär. 

Hur det går för henne i jakten på kärleken ser du i Bachelor måndag till torsdag på TV4 Play och kl 21.00 i Sjuan. Programmet hade säsongsstart måndagen den 7 oktober.