Annica Englund om kärleksbeslutet: "Ska frysa ned mina ägg"

- 16/10/2019, 10:33 -

Det är i en frågestund som Annica Englund nu berättar att hon planerar att frysa in sina ägg inför dagen hon ska skaffa barn.

Annica Englund, 29, är en av Sveriges största influensers. Hon slog igenom 2012 då hon klev in i Big Brother och hon har sedan dess drivit en populär skönhetsblogg samt synts till i flera program. 

Men utöver sina skönhetstips så engagerar en annan sak Annicas följare mer än någonsin – nämligen hennes kärleksliv. Profilen var tidigare tillsammans med Marcelo Peña i cirka fem år och sedan dess har hon varit singel och smådejtat. 

Men sommaren 2018 förändrades allt. Annica träffade sin blivande pojkvän helt spontant ute i Stockholms vimmel och hade en riktig toppenkväll. Ett år senare träffade hon honom igen – och då slog det gnistor. Detta berättade hon om på sin blogg. 

"Förra året träffade jag en person ganska spontant ute. Vi hade en kul kväll men det var inte så mycket mer eftersom han inte bor i Sverige. Höll kontakten lite under året men inget mer än så. Exakt samma helg, ett år senare träffas vi igen"

Annica är noga med att uppdatera sina följare om livet borta i Kanada och hon ser verkligen ut att stormtrivas. Tillsammans bor de i ett vackert hus och självklart är Annicas älskade lilla vovve Stitch med.

Nyligen höll hon även en smaskig frågestund då hon valde att besvara sina följares vanligaste frågor. Och bland annat var det många som undrade om hon är sugen på att skaffa barn. 

Annica själv är 29 och hennes pojkvän är 24 och än så länge känner hon sig inte sugen på barn. Men i framtiden känner hon att hon vill skaffa knodd. Detta har fått henne att fundera på om hon ska frysa ned sina ägg. 

"Jag vill väl vara 30 plus. Sedan är det ju ingenting man kan planera då vissa har svårt att bli gravida. Men om jag fick önska så är det mellan 30-35".

Annicas pojkvän har haft ett par riktiga succéår. 2018 skrev 24-åringen på ett drömkontrakt med sin nya NHL-klubb. Det ger honom en lön på 4,85 miljoner dollar årligen, motsvarande 43 miljoner kronor, över sex säsonger och det totala värdet är på nästan 260 miljoner kronor.