Meghan Markle om vännernas utspel när hon började träffa prins Harry.
Meghan Markle om vännernas utspel när hon började träffa prins Harry. - Foto: Stella pictures

Meghan Markle om varningen: "De kommer att förstöra ditt liv"

I en intervju med ITV avslöjar Meghan Markle att hon blev varnad för den brittiska pressen när hon började träffa prins Harry.


Skådespelaren Meghan Markle och prins Harry började dejta sommaren 2016 och under hösten samma år figurerade det nyblivna paret i de brittiska tabloiderna. Cirka två år senare gifte dem sig i Windsor Castle, strax utanför London.

"De kommer förstöra ditt liv"

I en intervju med ITV-dokumentären "Harry & Meghan: An African Journey" avslöjar hertiginnan av Sussex hur hon blev varnad före bröllopet av sina vänner hur den brittiska pressen skulle förstöra hennes liv.

– När jag först träffade min nuvarande make, var mina vänner väldigt glada för att jag var så lycklig. Men mina brittiska vänner sa ’han är säkert toppen, men du borde inte göra det för de brittiska tabloiderna kommer att förstöra ditt liv’, säger Markle i programmet, enligt The Guardian.

Meghan Markle berättar i en intervju med ITV om vännernas varning. Bildkälla: Stella pictures

Slog tillbaka mot vännerna

Markle slog då tillbaka mot sina vänner och menade på hon inte förstod hur dem tänkte.

– Jag sa: "Vad pratar ni om? Det där låter inte vettig överhuvudtaget. Jag är inte alls i tabloiderna", säger Markle, enligt The Guardian.

Har stämt flera brittiska tidningar

Både prins Harry och Markle har tidigare gått till motangrepp mot flera brittiska tidningar och stämt flera av dem. Bland annat har Markle anklagat Daily Mail för integritets- och upphovsrättsbrott och prins Harry har stämt tabloiderna The Sun och Daily Mirror.

Prins Harry och Meghan Markle har stämt flera brittiska tabloider. Bildkälla: Stella pictures

Nyheter24 rapporterade igår om att prins Harry och Markle tar paus från offentliga uppdrag, det kan du läsa om här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.