Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här avslöjar Jenny Alversjö nya pojkvännen

- 21/10/2019, 14:12

TV4-profilen Jenny Alversjö och maken Patrik Larsson valde att gå skilda vägar för två år sedan. Nu har Alversjö hittat kärleken igen och visar upp honom för första gången på Instagram.

Programledaren för Nyhetsmorgon och TV4-profilen Jenny Alversjö, 45, har hittat kärleken igen, något hon avslöjar på Instagram. ”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skriver hon tillsammans med ett rött hjärta.

"Anders är fantastisk"

För Nöjesbladet så bekräftar Alversjö att hon har träffat en ny pojkvän, som heter Anders.

”Anders är fantastisk och gör mig så glad och trygg. Vi har träffats ett tag men har velat hålla det för oss själva”, skriver hon.

Är tystlåten kring nya kärleken

Tv-profilen är dock något tystlåten om den nya kärleken och vill inte berätta vad Anders heter i efternamn eller vad han faktiskt jobbar med.

Alversjö var tidigare gift med Patrik Larsson, som hon delar vårdnaden av två barn med – en dotter och en son. Paret skilde sig 2017 efter att ha varit gifta i hela elva år. 

– Det är klart jag gärna önskat att vi levt tillsammans livet ut. Det är ju jättefint. Men att leva i ett äktenskap är svårt och jag har stor respekt för dem som lever hela livet tillsammans. Men ibland måste man våga fatta de där svåra besluten, sa Alversjö i en tidigare intervju med Aftonbladet.

TV4
Är du glad för Jennys skull?