PH-deltagaren Victor får det hett över öronen när exet Alexandra får reda på otroheten.
PH-deltagaren Victor får det hett över öronen när exet Alexandra får reda på otroheten. - Foto: Skärmdump/TV3

Här får PH-profilen vatten kastat över sig efter otroheten

I kvällens Middag med mitt ex möter vi den gamla Paradise hotel-räven Victor som vill försonas med sitt ex Alexandra. Men under middagen dyker en annan tjej upp, som har haft en relation med Victor under tiden de var tillsammans.


Paradise hotel-deltagaren Victor Hemby, 25, är aktuell för kvällens avsnitt av "Middag med mitt ex". Han har nämligen bjudit in sitt ex Alexandra Nord, 27, som också har varit med i PH, för att prata ut.

Men under middagen så hettar det till ordentligt när Alexandra undrar varför Victor aldrig gjorde slut med henne officiellt, utan att säga något. Hon var också ovetandes om att han tackade ja till att medverka i realityserien Love Island, samtidigt som de fortfarande var ihop.

– Jag drog bara för att jag kände att vi hade en sjukt destruktiv relation, där det var bråk hela tiden. Jag drog för att bara slippa allt och glömma det, säger Victor i programmet.

– Tekniskt sett så var du ju otrogen, du drog till ett annat program Victor och dejtade en annan person, säger Alexandra.

Victor får det hett över öronen i kvällens Middag med mitt ex. Bildkälla: Skärmdump/TV3

Victor menar på att det "kändes" som att förhållandet redan hade tagit slut. Men under tiden han reste till inspelningen av Love Island, så bodde Alexandra hemma hos honom, samtidigt som Victor ignorerade hennes meddelanden.

– Du kunde ju ha sag något. Jag såg ju ut som en idiot när jag ringde runt bland dina kompisar och undrade: "Var är Victor?", säger Alexandra.

– Jag såg i alla fall ingen framtid med dig tillsammans, säger Victor.

Kastar vatten över bordet

Alexandra menar på att man borde ha pratat om problemen istället för att sticka därifrån. Men Victor tolkade bråket som att deras relationsstatus hade blivit ett "öppet förhållande". Detta gjorde att han då började träffa andra tjejer – något som Alexandra inte visste om.

– Vill du veta vad du förtjänar, ställer sig Alexandra frågandes till Victor samtidigt som hon kastar vatten mot honom.

Victor får vatten kastat över sig under Middag med mitt Ex. Bildkälla: Skärmdump/TV3

Inspelningen avbryts och Alexandra lämnar bordet och går därifrån. Men kort därefter ökar dramatiken igen. Tilde, 19, stegar in i programmet, som har haft en relation med Victor samtidigt som han var tillsammans med Alexandra.

– Vi dejtade samtidigt som ni dejtade. Hur tänkte du, undrar Tilde.

– Vet inte, jag ville bara ha kul tror jag, säger Victor samtidigt som han skrattar.

Middag med mitt ex sänds ikväll klockan 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Tilde stegar in under programmet och avslöjar otroheten. Bildkälla: Skärmdump/TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Middag med mitt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".