Miley Cyrus var homofobisk
Miley Cyrus försöker nu förklara sitt homofobiska uttalande. - Foto: Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT Bild

Miley Cyrus möts av kritik efter homofobiska orden: "Äckligt" 

Artisten Miley Cyrus sa en hel del homofobiska saker när hon sände live på Instagram. Nu riktas kritik mot världsstjärnan. "Äckligt", "Det här är så dåligt!" och "Vad håller du på med?" är några av reaktionerna.


I söndags sände artisten Miley Cyrus, 26, live på Instagram. Då berättade hon bland annat om sin nya pojkvän Cody Simpson, 22, som även han var med i livesändningen. 

Hon passade även på att ge en rejäl känga till sin ex-man Liam Hemsworth. 

"Det finns bra killar därute hörni, ge inte upp. Du behöver inte vara gay. Det finns bra människor med snoppar därute. Du behöver bara hitta dom. Du måste hitta en snubbe som inte är ett arsle, fattar ni vad jag menar?", sa Miley i klippet och fortsatte: 

"Ja, jag trodde att jag var tvungen att vara gay eftersom alla snubbar är svin, men det är inte sant. Det finns bra folk därute som råkar ha kuk. Jag har bara träffat en bra man, och han är med i den här livesändningen", sa Miley i klippet. 

Miley Cyrus och dåvarande maken Liam Hemsworth. Bildkälla: Stella Pictures.

Mileys kommentar om att homosexualitet skulle vara någonting en person kan välja väckte starka känslor. På Twitter lyder några reaktioner så här: 

"Fruktansvärt!"

"Så Miley Cyrus tror att man är gay bara för att man inte har hittat rätt kille ännu"

"Enligt Miley Cyrus så behöver jag inte vara gay längre. Så jag gissar att jag är straight nu. Tack för tipset Miley!"

"Tack för att du botade mig från att vara lesbisk", skrev en person ironiskt.

"Äckligt" 

"Vad i helvete MIley? Jag skriker. Det här är så dåligt".

Miley Cyrus och pojkvännen Cody Simpson. Bildkälla: Stella Pictures.

Under måndagen försökte Miley förtydliga sin kommentar. "Jag pratade skit om dåliga snubbar, men låt mig vara tydlig. DU kan inte BESTÄMMA din sexualitet. Du är den du föds som. Jag har alltid prioriterat LGBTQ-rörelsen som jag är en del av", skrev hon på Twitter, uppger People.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".