Margaux Dietz och pojkvännen Jacob Liebermann
Här är allt du vill veta om Margaux Dietz pojkvän Jacob Liebermann. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

5 saker du vill veta om Margaux Dietz pojkvän Jacob Liebermann

Jacob Liebermann och Margaux Dietz har varit ett par i över sju år och har sonen Arnold tillsammans. Här är allt du vill veta om Margaux pojkvän!


Den som följer influencerprofilen Margaux Dietz, 29, på sociala medier har inte kunnat missa hennes pojkvän Jacob Liebermann som ofta syns i hennes populära blogg och på hennes Youtubekanal.

De senaste veckorna har paret blivit omskrivna efter att Margaux har berättat om den svacka som de går igenom just nu.

Vil du veta mer om Jacob? Här är allt att ha koll på!

Hur gammal är Jacob?

Jacob Simon Liebermann föddes den 8 mars 1985, vilket gör att han idag är 34 år gammal. Jacob kommer ursprungligen från Göteborg, men bor idag i Stockholm.

– Ursprungligen är jag från Göteborg men valde efter mina studier i Lund att flytta till Stockholm vilket jag aldrig har ångrat, även om Göteborg ligger mig varmt om hjärtat, berättade han i en intervju med Fundler i år. 

Jacob Liebermann och Margaux Dietz. Bildkälla: Instagram/jacobliebermann

Hur länge har Margaux och Jacob varit ett par?
De har varit ett par i över sju år – men med ett avbrott på ett år. I sin blogg berättade Margaux i februari 2018 om deras första uppbrott.

"För tre år sedan gjorde vi slut och sen exakt ett år senare träffades vi igen. Det var väldigt mycket drama både gångerna och vi blev absolut inte ihop på en gång, men det slutade ju bra till slut", skrev hon då.

Vad jobbar Jacob med?
Han har pluggat ekonomi på Lunds Universitet och har jobbat som ekonomisk rådgivare. Han har de senaste åren jobbat med appen Fundler som ser till att användaren automatisk kan spara pengar via fonder. På sin Linkedin-profil beskriver han sig själv som en utåtriktad och social person.

Jacob Liebermann och Margaux Dietz på Unicef-galan. Bildkälla: Stella Pictures

Var bor Jacob?
Jacob bor med flickvännen Margaux Dietz och sonen Arnold i en enorm mångmiljonvåning i centrala Stockholm.

Vad heter han på Instagram?

På Instagram har Jacob nästan 28 000 följare, och där uppdaterar han ofta sina följare om vad som pågår i hans liv. Vill du följa Jacob kan du göra det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!