- Foto: Stella Pictures

Annica Englund raderade ilsket inlägg till sina följare

Det var efter att Annica Englund flugit från Kanada till Sverige för ett dygn som hennes följare såg rött. Kommentarsfältet svämmade över vilket slutligen fick Annica att själv bli ilsken som ett bi.


Influencerprofilen och den tidigare "Big brother"-deltagaren Annica Englund, 29, flyttade nyligen till staden Calgary i Kanada. Anledningen till att hon lämnade Sverige är nämligen att Annica har träffat sitt livs stora kärlek.

Annicas pojkvän är en 24-årig hockeyspelare, och han spelar i ett NHL-lag. Det går riktigt bra för den svenska hockeyhunken – tidigare har Nyheter24 skrivit om hans rejäla miljonlön.

Annica Englund. Bildkälla: Stella Pictures

Trots att Englund trivs som fisken i vattnet i Kanada så hälsar hon på i Sverige då och då. Förra helgen flög hon till Stockholm över ett dygn då hon skulle vara med på ett jobb-ärende. 

Men detta fick Annicas miljömedvetna följare att gå i taket. På hennes blogg fylldes kommentarsfältet snabbt av arga kommentarer från fans som tyckte att det var "otroligt dumt" att flyga endast för att stanna ett dygn. 

Men Annica valde att svara med samma medicin. Hon publicerade ett inlägg där hon skrev att hon inte tolererade sina följares ton och därför skulle strunta i att blogga. Inlägget raderades efter ett par timmar, men Bloggbevakning.se hann upptäckta det. 

Annica publicerade sedan ett nytt, mildare inlägg på bloggen. 

"Jag gör verkligen så gott jag kan när det kommer till miljön. Alla små val i min vardag som på något sätt är bättre för vår omgivning gör jag, men det är inte så att jag slänger upp en bild när jag köper ekologiska ägg för att ni behöver se vilka val jag gör. Men jag hör er i denna miljöfråga när det kommer till flygandet, jag gör det. Och jag kanske reagerade fel nyss och det ber jag om ursäkt för. Jag kommer inte svara på era kommentarer utan valde att lägga upp det här istället", skrev hon där. 

Läs hennes inlägg i sin helhet här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.