Systrarna Graaf
Hannah Graaf öppnar upp sig om nya livet som singel. - Foto: Stella pictures

Hannah Graaf om nya singellivet: ”Mår illa” 

Systrarna Magdalena Graaf och Hannah Graaf har gjort comeback med en egen tv-serie på TV3 och Viaplay. När inspelningarna började hade Hannah precis påbörjat en skilsmässa. För Nyheter24 berättar hon om det nya livet som singel.


Du som växte upp på 90-talet minns säkerligen låten You Got What I Want – alltså hitlåten som systrarna Magdalena Graaf och Hannah Graaf slog igenom med. 

De har båda befunnit sig i rampljuset på ett eller annat sätt sedan dess. 

Nu är de aktuella igen, denna gång med en alldeles egen reality-serie, "Systrarna Graaf", där vi får följa Magdalena och Hannah i deras vardagsliv.

Hannah nyskild

När inspelningen började befann sig Hannah inte i sin bästa period i livet. Hon hade nämligen precis påbörjat skilsmässan från Peter Karyd – som hon hade levt med i 14 år och har två barn tillsammans med. 

– Det blev lite som en terapi att spela in serien. Istället för att grotta ner mig så blev det att jag planerade mer tid i Sverige och kom på andra tankar, säger Hannah Graaf till Nyheter24. 

"Som en avvänjning"

Trots att inspelningen muntrade upp och att tid med systern Magdalena har varit ett stort stöd känner Hannah inte sig helt repad från skilsmässan ännu. 

– Vi har ju levt tillsammans i 14 år. Det är som en avvänjning nästan. Vi har delat ett liv tillsammans. Det är klart att det varit fruktansvärt att splittras, säger Hannah.

Systrarna Graaf är aktuella med en egen reality-serie på TV3 och Viaplay, där vi får följa dem och deras vardagsliv. Bildkälla: Stella Pictures 

”Tanken får mig att må lite illa” 

Nyblivna singeln Hannah berättar för Nyheter24 att hon har svårt att se sig själv börja dejta igen. 

– Det känns som om det aldrig kommer att hända. För det första är jag inte där alls. Jag har fortfarande en känslomässig bindning till min ex-man. Bara tanken på en dejt får mig att må lite illa och gör mig nervös, säger Hannah. 

Systern Magdalena fyller i: 

– Att lära känna någon annan som sitter och rapar och luktar lite fis, att lära dig att tycka om någon, säger Magdalena. 

– Nej usch, jag är inte alls redo, säger Hannah.

Se hela Nyheter24:s intervju med systrarna Graaf i klippet ovan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett tv-serien Systrarna Graaf?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.