Fredag 7 Maj
Stockholm

Hailey Biebers ord till Zara Larsson efter skönhetsförändringen

Zara Larsson, Justin Bieber och Hailey Bieber
Zara Larsson hyllas av Hailey Bieber. Foto: Stella Pictures.

Zara Larsson möter vintern med en ny look som redan hyllats av fansen. Och en av de som fallit pladask för Zaras förändring är Justins Biebers fru, modellen Hailey Bieber.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har snackats en hel del om sångerskan Zara Larsson, 21, den här veckan. Detta då hon i oktober la ut en rad storys på sin Instagram om sin crush på artisten Benjamin Ingrosso, 22.

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso, alltså det är ju en våt jävla dröm man har. Så att man ska vakna varje dag och han bara: ”Jag har gjort pasta till frukost älskling, jag har gjort pasta till frukost”. Och man bara: ”Eh, ursäkta var är mozzarellan?”. Och han bara: ”Den är här, den är här bredvid”, sa hon i Instagram Story-videon.

Men det är inte bara Zaras intresse av Benjamin som är på tapeten.

Så här är vi vana att se sångerskan Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Zara har faktiskt gått igenom en utseendeförändring lagom till vintern. Tidigare i veckan avslöjade nämligen Zara sin nya hårfärg på Instagram. 

Hennes karakteristiska blonda svall är nu färgat till en snygg kopparröd nyans. Zaras bild på det "nya" håret har fått hundratusentals likes och tusentals kommentarer från fansen. 

Zara Larsson är nu rödhårig – och det är så snyggt! Bildkälla: Stella Pictures.

En av de som föll pladask för Zaras nya look är ingen mindre än Justin Biebers fru, modellen Hailey Bieber, 22.

"Den här hårfärgen är allt", skrev Hailey.

Hailey Bieber, influencerprofilen Hannalicious och artisten Janice är bara några av de som föll pladask för Zaras nya look. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Haileys komplimang har fått hundratals likes, men Zara själv har inte svarat på orden.  

Kommentera
Kopiera länk
Dela