Torsdag 22 Apr
Stockholm

Isabella Löwengrips lyxvilla bortplockad: "Inga kommentarer"

Isabella Löwengrip och Lidingö
Isabella Löwengrip säljer lyxvillan på Lidingö – men nu är den bortplockad. Foto: Lars Pehrson / SvD / TT /, Instagram/wredefastighetsmaklari

För en vecka sedan stod det klart att Isabella Löwengrip tvingas sälja sin lyxvilla på Lidingö. Nu är villan bortplockad från mäklarens hemsida – men är den verkligen såld?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, går igenom en tuff tid just nu. Hon har öppet berättat om sina många misslyckade affärer och bakslag. Drömmen var att bli världens mäktigaste kvinna. Men den drömmen har nu gått i kras.

Hennes stora satsning i USA – med både kontor och drömvåning i New York – har också stoppats. Även Isabellas stiftelse är lagd på is. Hon har också tvingats att säga upp personal från sitt "hemmateam".

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip la ut sin lyxvilla till försäljning för bara några dagar sedan. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Nästa motgång kom för bara en vecka sedan. Då stod det klart att Isabella skulle sälja sin 26-miljoners villa på Lidingö.

På mäklarens hemsida låg villan fram till nyligen uppe för allmän beskådan. Men nu är Isabellas lyxvilla bortplockad från mäklarens hemsida. 

De andra objekt som firman har fått sålda ligger kvar på hemsidan, men med texten "Såld".

Isabella Löwengrips villa
Så här ser det ut på mäklarfirmans hemsida när något objekt har sålts. Bildkälla: Wrede.se

Men den som försöker klicka sig in på länken till Isabellas villa möts bara av ett felmeddelande med texten: "Sidan kunde inte hittas" och "Objektet kunde tyvärr inte hittats".

Isabella Löwengrips villa
Isabella Löwengrips villa är borttagen från mäklarbyråns hemsida. Bildkälla: Wrede.se

När Nyheter24 kontaktar mäklarbyrån Wrede hälsar de att de inte har några kommentarer till varför villan plötsligt är spårlöst försvunnen från hemsidan. De vill inte heller kommentera om villan är såld eller inte.

På mäklarbyråns Instagramkonto ligger en bild från Isabellas hus fortfarande kvar.

Wrede Instagram
För två dagar sedan la mäklarbyrån ut en bild från Isabellas hus på sin Instagram, och hänvisade till sin hemsida. Nu är villan bortplockad från hemsidan. Bildkälla: Instagram/wredefastighetsmakleri
Kommentera
Kopiera länk
Dela