Torsdag 6 Maj
Stockholm

Isabella Löwengrip säljer sitt lyxhus på Lidingö

Isabella-Lowengrip-saljer-lyxvillan-pa-Lidingo
Isabella Löwengrip säljer lyxvillan på Lidingö. Foto: Fredrik Sandberg/TT, Instagram/Isabellalowengrip

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip går minst sagt igenom tuff period. På hennes sociala medier har man fått följa vad hon själv kallar för en "kris" – och nu verkar ytterligare en livsförändring vara på väg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Isabella Löwengrips liv tycks just nu vara kantat av förändringar och problem. I sin blogg har hon själv öppnat upp sig om både sin ekonomiska och personliga kris.

Och det lär dröja innan entreprenören kan luta sig tillbaka och andas ut. Under onsdagen avslöjar Bloggbevakning att ännu en stor livsförändring tycks vara på väg, och nu är det Löwengrips boendesituation som skakas om.

Flyttar efter drygt ett år 

I november 2018 flyttade Löwengrip med barn in i lyxvillan på Elfvik, Lidingö. Slutnotan? 26 500 000 kronor. 

Denna summa verkade dock inte vara något problem för Löwengrip, tvärtom började hon snabbt bygga pool till den redan storslagna fastigheten. 

Men hus-lyckan tycktes vara kort. Nu, drygt ett år senare, ligger lyxvillan återigen ute för försäljning. Det bekräftar mäklaren i ett mail till Bloggbevakning:

"Har ett kanonhus i Elfvik med pool, sjöutsikt och båtplats. Dock inte sjötomt. 352 kvm boarea. 30 mkr.".

Isabella Löwengrip lägger ofta upp bilder på lyxvillan på Instagram. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Begär mer pengar 

Utgångspriset på lyxvillan är alltså drygt 4 miljoner mer än vad Löwengrip fick hosta upp. Den dyra prislappen innebär dock inte att fastigheten står utan intressenter.

Bland annat ska Molly Rustas och hennes sambo ha varit och tittat på huset. På sin blogg skriver Rustas dock att det troligtvis inte blir en affär då paret precis har köpt en lägenhet. Men möjligheten tycks ändå finnas:

"Titta kan man ju alltid göra och sen får vi väl se hur det känns", skriver Rustas på sin blogg

Läs även: Isabella Löwengrips lögn avslöjad – nya bilden visar sanningen

Kommentera
Kopiera länk
Dela